Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Poslední dobou se mi začíná na koncích odlepovat těsnění, které vede pod střechou od zadních dveří až k zrcátku u předních dveří. Potřeboval bych poradit, čím ho přilepit a hlavně jak. Zkoušel jsem to silikonovym lepidlem, jenže to schne několik hodin a nenapada mě jak těsnění na tu dobu fixovat. Nemel by nekdo napad?

Návštěvník
Vloženo

Taky jsem to mel malinko na kraji odlepene - vzal jsem sekundak a bylo hotovo :)

Vloženo

Já bych to lepnul tím silikonem, už jen kvůli odolnosti proti vlhku a přichytil to izolačkou asi to nebdue nejkrásnější, ale držet to bude, alespoň z vlastní zkušenosti vím že izolačka drží ta průhledná

Vloženo

Vterinakem sem se bal, pri schnuti se smrstuje a mohl by popraskat lak. Zkousel sem to chytit izolackou, protoze jsem nedavno strikal tesneni silikonovym olejem tak to nikde nedrzelo :-) musim vse odmastit a zkusim to znova ;-)

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...