malexa1 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ahoj, mohl by mi někdo poradit, zda se dá vyměnit plexi na budících u fábie I. Mám ho poškrábaný a chtěl bych ho vyměnit. Nikde jsem zatím nepátral, zda je možné plexi koupit samostatně, a kupovat kvůli tomu celé budíky mi přijde zbytečný. díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 oficiálně nekoupíš, neexistuje náhradní díl. škoda ho nemá, kupuje komplet budíky. občas se dá sehnat, ale vzhledem k tomu, že se již nevyrábí, počítej s vysokou cenou. zkus si dát inzerát do bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malexa1 Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 oficiálně nekoupíš, neexistuje náhradní díl. škoda ho nemá, kupuje komplet budíky.občas se dá sehnat, ale vzhledem k tomu, že se již nevyrábí, počítej s vysokou cenou. zkus si dát inzerát do bazaru. díky za informaci ! určitě zkusím vyvěsit inzerát, třeba budu mít štígro ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 a nebo koupit rovnou celé bazarové budíky bez PP ty většinou zde v bazaru nemají moc velkou cenu takže by byla i příznivá cenovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 mám z f1rs 777227503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 u plexi snad na motorizaci nezelezi, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 taky shanim,prasklo mi, tak jestli o necem vite dejte vedet. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.