Přejít na obsah

Koho by jste volili ?

creck

137 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Nerikam, ze tu stranu znam nebo ze ji dokonce podporuju... ale podle tvy reakce chapu, ze si o ni nikdy neslysel, neznas ani zadny jeji cleny, ale okamzite si poznal, ze budou asi pekni troubove... :kuk:

no většinou takovýhle strany jsou bez "obsahu" a končí někde v propadlišti dějin. To je asi jak ti Balbínovci = náplň 0, jen slupka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lidi za třicet korun prodali budoucnost tohohle národa.. takže sice nebudou muset platit tři pětky u doktora ale budou jezdit po rozjebanejch silnicích.. lol

žádná strana neni výhra ale ODS je nejmenší zlo..

ono lepší je dělat mizerné reformy, než žádné reformy. Mizernou reformu lze nadále formovat a vylepšovat, tak jako když sochař začne tesat do kamene, taky to má nějakej vývoj, než je socha hotova. No a když sochat nezačne, tak se sochy nikdo nedočká. A ODS jediná začala sahat na boláky.

Odkaz ke komentáři

to superfatty: To bylo spatne prezentovany lidem, tak ja se jim na druhou stranu nedivim, ze se na to vykaslali...

to TomasB: No dobre, ale kdyz si tohle reknou vsichni a na nejaky novy pokusy se vy*erou, tak co potom? :blink:

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři

to superfatty: To bylo spatne prezentovany lidem, tak ja se jim na druhou stranu nedivim, ze se na to vykaslali...

to TomasB: No dobre, ale kdyz si tohle reknou vsichni a na nejaky novy pokusy se vy*erou, tak co potom? :blink:

no já třeba docela reálně přemejšlím, co bude takticky správně, volit ODS nebo jednu z těch dvou pravicových stran, co vznikají? Ani jedna mi sice tak úplně nevoní, ale je to šance, jak poslat ČSSD do řiti i s komárama. Jen vědět, kdo přeleze těch 5%?A co jsem četly ty dlouhý články s tím jedním kořenem co zakládá tu s tím beranem, tak mi přišel celkem rozumnej. Jen bych zas nerad zatracoval EU, myslím, že je to dobrý počin, jen se na tom musí stále pracovat. Lisabonská smlouva - o tom vím prd, ale tady bych věřil Vaškovi, že neplácá nesmysly. Rozhodně je fajn, že se nad tím někdo pozastaví a alespoň nadnese potenciální problémy a průsery. Poctivě, kdo z vás tu smlouvu četl?

Odkaz ke komentáři

Vis jak, muzes ji cist klidne 2x a porad to pro nas bude takova spanelska vesnice. Cetl jsem ruzny veci i vickrat a stejne nevim, co si mam poradne myslet. Asi je pravda, ze bude moznost nejakym zpusobem rychleji reagovat na urcity problemy, ktery se tykaji EU. Jen se bojim, aby to ty lidi (my), dokazali vyuzit a nenechavali to vsechno plavat zpusobem, ze ono se to nejak vyresi. Je treba, abychom se o fungovani unie zacali zajimat daleko vic, nez jsme se zajimali doted.

Odkaz ke komentáři

Ani CSSD ani ODS ani jinou ... momentalne kdyby se volilo, tak fakt nevim.

CSSD ... ne

ODS ... ne

KSCM ... ne

KDU-CSL ... ne

SZ ... ne

... dalsi co by meli sanci me momentalne nenapadaj a z tedlech je mi na bliti ze vsech. U poslednich voleb sem byl a volil stranu ktera se nedostala. Kazdopadne ja si nestezuju ;) mam se fajn ;) Kdyz vidim jak si tam nahore prehazujou korytka, jak se tam ojebavaj statni zakazkyu atp, tak bych skoro rekl, ze je uplne jedno kterej z tech smejdu co sem uvedl vyse tam bude.

Odkaz ke komentáři

Drive to byli vsichni komousi, dnes si rikaji pravice a prevlikaji se do jinych habitu. Podivejme se na Vaska... Takze kdo ze je to nejmensi zlo? Komunisti v prevlecich ODS?? Plodna debata, co vede akorat k hadkam a vymenam nazoru!

Opet creckovo plodne tema, stejne jako benzin vs. TDI :smich:

Stejny nazor jako Michal jsem jiz rekl a klidne reknu i to, ze bych volit N E S E L!

Velmi se mi take libi, kdyz nekde na politiku prijde rec, jak je videt, jaci jsou lide ovce... Maji oposlouchane nazory druhych, ktere prezentuji za sve, aby vinikali radoby "super nazorem" a znalosti politicke SCENY, respektive SCENARIE... Ja jim treba nerozumim vubec a vubec me to netrapi...

petrerer - :worthy:palec2:

Odkaz ke komentáři

petrerer taky ode me palec,dobry nazor jako by rikal co si myslim ;)

Davone ale tentokrat mi krivdis :p ani se nezapojuju,ani nekritizuji, kazdy ma pravo zvolit co chce , v jednom se asi shodnem vsichni, je to vicemene banda smejdu a clovek voli stylem ,,kurna co by tak mohlo byt mensi zlo,,

taky je mi lito ze se porad ti nahore hadaji jako psi, taky koukam jak TomasB porad nadava na socany,tak ja zas treba nemam rad ODS,podle me je to strana ,ktera primo vytvari zakony pro ,,hornich 10litru,, ale souhlasim ze se zadluzovanim zeme to socani taky nedelaji moc dobre

Odkaz ke komentáři

K tomu tvzení, že kdo nejde k volbám, podporuje KSČM dodám snad jen todle - neúčastí u voleb ´podporujete´ strany, které mají pevnou voličskou základnu, tj. strany, jejichž voliči o jiné volbě ani neuvažují, není pro ně alternativa a k volbám většinou nebo vždy dojdou a vhodí hlas za tu svou vyvolenou.

Dřívě se tvrdilo, že je to hlavně známka KSČM, to ovšem už nějaký čas není pravda - momentálně nejpevnější voličskou základnu má ODS a klasicky KDU-ČSL (ačkoliv u nich se dá o držení nějakých křesťanských hodnot polemizovat, já si žádných nevšiml. Nicméně ta základna není zas tak početná), voličská základna KSČM se roky neustále zmenšuje a dostává se do podobné situace jako ČSSD - strana, kterou volí lidi ´na truc´, když je ODS nasere, nebo se jim vnutí, že je ODS nasrala, tak jak to vloni provedla ČSSD - vytvoří se nějaký precedens, o něj se opře argumentace a lidi na to slyší jak krysy. Je to celkom logické - ČSSD po letech vyhrává souboj o středního voliče (to není myšleno jakože není pravicový ani levicový, ale že je nerozhodnutý) a donutila jej jít k volbám - velká volební účast = volby které rozhodne střední volič = vítězství ČSSD. Tak to bude fungovat i letos, za rok, kdykoliv, dokud ODS nezmění strategii. Teorie středního voliče patří mezi základní ekonomické zákony a funguje, nelze o tom pochybovat.

ČSSD není u většiny voličů stranou, která by představovala nositele určitých hodnot, jako u voličů ODS. Voliči ODS často argumentují vším možným, ovšem realita je taková, že množství lidí volí ČSSD jen kvůli tomu, že je sere ODS. Tak to prostě je a omílané ´prodali se za 30kč´ je sice trefné, ale neuplné - můj otec byl u lékaře, má něco se zády, za den nechal u doktora 300kč, to je na penzistu docela dost, tak mi tady nevykládejte o třicetikorunách, on by 30kč dal, dal by 30kč i za recept, ale nikdy mu nikdo nevysvětlil, proč platí za každou položku na něm. To je teď uplně jedno, stejně to nikdo nechce poslouchat.

Klidně se můžeme bavit o čemkoliv, ale hlavně nespadejte k argumentaci ála Mladí konzervatisti (tj. mladí zdraví lidi bez závazků vše ví a znají - kdyby byli v této republice všichni mladí, zdraví a bez závazků, to by byla paráda, mohli by sme platit 60, ne 160kč za položku na receptu a nikoho by to nesralo) - trochu soudnosti, pochopení a skutečně silného přesvědčení nikdy neuškodí. Politická scéna je u nás pokřivena skrz absenci silné pravicové konkurence k ODS, to celé lehce navozuje stupidně černobílé politické klima (pravice vs. levice), až tu bude Libertas nebo cokoliv obdobného, jako euroskeptik a liberál půjdu a přečtu si její program a budu o ní uvažovat, taková je pravda.

Ano, jsem euroskeptik, nevěřím Evropské Unii, i když v ní vidím jedinou variantu evropské integrace (v referendu jsem volil NE, škoda že si většina lidí snad ani nepřečetla otázku, na kterou v onom referendu odpovídali, nemusel bych trávit hodiny vysvětlováním, proč jsem tak učinil).

Odkaz ke komentáři

ze by slabla volebni zakladna KSCM se nemyslim, protoze bohuzel se k nim pridavaji vice a vice mladi lide coz nechapu. Navic kdyz se k vlade dostane CSSD tak za podpory KSCM coz predvedli ted v krajich a ani se tim Paroubek nijak netaji. To je pro me jasny signal jit k volbam a volit jinou stranu nez tyhle dve, protoze jestli maj vsichni kratkou pamet a chtej zpatky komunisty tak jak rozhodne ne!!

Odkaz ke komentáři

Já myslím stabilní voličskou základnu - ti, kteří přijdou vždy a za každých okolností. Při početnější volební účasti se taktéž na stranu KSČM připojují taktéž mladší lidé, proč to dělají, jedna z variant by mohla být třeba ta, že nesnáší ODS a to je pro ně jasný signál volit jinou stranu než tudle? K zakázání této strany není očividně ani přes petice ŽÁDNÝ politický tlak ani ze strany tolik pravicově agitujících členů (což osobně nepřičítám ničemu jinému než množství aparátčíků ve vysokých a především pak vlivných kruzích).

Ovšem jestli vypadají všichni mladí voliči KSČM takhle http://kdojegay.com/?p=477

tak jsem v klidu...

Odkaz ke komentáři

Proč více mladých volí KSČM?

Jednak, že minulost neznají. A hlavně KSČM se chová, vzhledem k ostatním stranám vcelku slušně.

Jsem zvědav, jak to dopadne s tou novou stranou (myslím tím tu Klasovu) - jestli tedy k ní budou směřovat voliči ČSSD. Podle mně spíš jen oslabí ODS.

Nakonec budou v parlamentu dvě pravicové strany, které se nedohodnou a dvě levicové, které se dohodnou vždy.

Odkaz ke komentáři

ze by slabla volebni zakladna KSCM se nemyslim, protoze bohuzel se k nim pridavaji vice a vice mladi lide coz nechapu. Navic kdyz se k vlade dostane CSSD tak za podpory KSCM coz predvedli ted v krajich a ani se tim Paroubek nijak netaji. To je pro me jasny signal jit k volbam a volit jinou stranu nez tyhle dve, protoze jestli maj vsichni kratkou pamet a chtej zpatky komunisty tak jak rozhodne ne!!

co si budeme namlouvám, KSČM volí lidé, kteří tomu věří, lidé, co si za 40. let zvykli, lidé, co se jim líbilo mít "jistotu" práce a vyumělkovaný život a bohužel mladí lidé, co neznají moc minulost a když už, tak si z ní vytahují jen to, co se jim hodí do krámu, tzn jaké si sociální zabezpečení = lidé, co nemají zájem o to mít starosti sama se sebou, tzn chroničtí nedělaáci, kteří se doslechli, jak některá povolání za min. režimu byla spíše o pracovní době než o kvalitě a efektivitě.

Mám strašně rád, když mi někdo básní, jak za komančů bylo supe rhospodářství a ani netuší, jak to bylo za "scénou" kolik mld. nám dluží dodnes "velý" přítel SSSR a jiné státy Ost bloku. Škoda, že to nemohu teď nejít, ale celkem hezké bylo číslo shodku státního rozpočtu za celou éru 48-89.

Dobrá ej také v poslední době argumentace s krizí, že to by za nich nebylo, to je pravda, za min. r. se jen přitisklo pár milionů a nebo se převedly prostředky z účtu na účet a bylo, peníze byly podloženy prací a většina peněz ani fakticky neexistovalo, byla to jen čísla na účtech státních podníků, která měla uzavřený koloběh. A hlavně by byla 5letka, takže by se vyrábělo stále stejné množství zboří a lidem by nezbylo nic jiného, než ho kupovat...

A naposled nechápu, jak může někdo z KSCM prohlásit, že jsou již jiní, když tam sedí ty samé obličeje už desítky let ;)

PS: neřikám, že to, co je teď je ideální...

Editováno: , autor: rolbař
Odkaz ke komentáři

ODS - v současné době nejmenší zlo, rozhodně nesouhlasím se vším co dělají, ale proti populismu a neschopnosti panů Paroubka, Ratha, Sobotky, Tvrdíka a dalších je ODS ještě zlatá. S Rathem mám zkušenosti z prácem takže vím o čem mluvím - jediný co umí je kopat kolem sebe, ze všech se snažit dělat idioty, ale to je vše

Odkaz ke komentáři

nezapominejme taky ,ze spousty mladych se pridavaji na stranu KSCM z duvodu takove te mladicke nevybourenosti a nalady neco zmenit,proti necemu bojovat,myslim ze kvuli tomu padl i minuly rezim ,ze mladi chteli zmenu

dneska neco volit je fakt tezke :D , dneska uplne cumim na chovani vlady,kdy republika zmitajici se ve finacni krizi,hrozi silena nezamestnanost,krachy podniku, a nasi mili poslanci nemaji na praci nic jineho nez se handrkovat o 30kc poplatky,

taky me silene stve nedodrzovani veskerych zakonu ,ktere uz v dobe vydani stoji za vyliz prd...., kdy vidite ze nejaky vykuk obral tisice lidi o penize,trva to uz nekolik let a on si stale na svobode provadi sve triky dal

za dalsi povazuji za peknou kravinu rovnou dan, proste vsichni lide nejsou stejni a nemaji genetickou vybavu aby byl kazdy vysokoskolsky studovany ,a myslim si ze kdyz mu to republika umoznila a zaplatila (vzdelani) a momentalne se mu dari perfektne ,mel by taky republice vice vratit na danich,mimochodem rovnou dan mame snad jedine my a slovensko,jinak zadna zeme EU (neni to z duvodu ze bych byl pak zvyhodnen,spis naopak :) a presto s tim souhlasim)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...