z.j Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Zdravím vás. Máte niekto skúsenosti s neoriginálnymi káblami na diagnostiku, napr. z ebay? Ich cena je asi 1/3 ako originál VAG-COM a pre domácich kutilov by to mohlo stačiť. Len aby nejaký čínsky šmejd neodpálil celú elektroniku auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Nabuduce pouzi hladaj!!!! O diag.kabloch tu mas popisane dost vela + ho tu aj kupis. Juke box, Sejvi, pozri si Bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros130287 Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 mám klon pre svoje použitie. Origo vtedy stál 24 000czk. Zatiaľ sa mi spojil s kadečím. Ked švagor kupoval OII robil som diagnostiku. Všetko v pohode. Na koniec sme kúpili druhú a s tou sa mi nechce spojich. nikto nevie poradiť na koľko origo kábel ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 www.motordiag.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 mám klon pre svoje použitie. Origo vtedy stál 24 000czk. Zatiaľ sa mi spojil s kadečím. Ked švagor kupoval OII robil som diagnostiku. Všetko v pohode. Na koniec sme kúpili druhú a s tou sa mi nechce spojich. nikto nevie poradiť na koľko origo kábel ide Problém je,že máš starou verzi Vagu -704 a nebo nižší,tudíž na té novější OCT -předpokládám MR 08 nebo vyšší to nejede,protože tam nastala pak velká změna v komunikačních protokolech,který verze 704 a nižší neznají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.