HjM Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) ty kolečka na zavírání a otevírání vzduchu byly gumové ale i ve starších verzích, mám dojem že v naší Fábce (MR08) to tak je Editováno: 15. Červen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ony už se měly měnit loni a nakonec na nich bílý tečky nejsou. Tak možná teď. Jinak páčka se změnila a vypadá takle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Motory EU5:Octavia – 1,6 CR – 77kW – od července 2009 1,6 CR – 77kW Green Line – 119g - od července 2010 V oficiálních technických údajích se píše, že Octavia Greenline má nyní emise CO2 114 g/km a již splňuje normu EU 5. Jak je to tedy doopravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) Cierna,strieborna a biela strecha + strieborne plasty pre Scout... Editováno: 27. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Dal jsem dotaz na Škodovku kdy se začne montovat do OII a SII motor 2.0TDI-CR DPF 103kw/140k.....dnes mi přišla odpověď že přesné datum není stanoveno,ale že na 100% mohou říci že do Července 2010 to scela určitě nebude!!!..tudíš se dá předpokládat že náběh bude nejdříve od MR2011.......To celkem nechápu.....do Yetiho se už montuje a do OII a SII dělaj pořád to blbý PDčko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Ale to blbe PD aspon ide nie ako CR. Myslim ze aj spolahlivost CR je mensia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Tak neřikám,taková 1.9TDI-PD je bezproblémový motor...jediné co je u něj mínus je vyšší hlučnost a kultivovanost.....Ale rozdíl např.mezi takovým 2.0TDI-PD a 2.0TDI-CR je propastný....nejen že 2.0TDI-PD měl a ještě má spousty problémů,ale hlavně jízd.vlastnosti jsou u CR úplně nikde jinde......Měl jsem tři OII 2.0TDI-PD a už bych to nechtěl...ten mi nesednul už od začátku svými jízd.vlastnostmi,ale když jsem sednul poprvé do Audi A4 2.0TDI-CR 105kw,Passata 2.0TDI-CR 103kw a nyní do Yetiho 2.0TDI-CR 103kw,tak s tim se jezdí jedna báseň....jídní vlastnosti parádička,hlučnost,kultivovanost je prostě nádhera...o tom motoru člověk neví ani když to točí k jeho maximu.... Jestli s tim budou problémy to se uvidí časem,ale co vím od známého co dělal mistra v autor.servisu Škoda,VW,Audi,tak byli problémy jen u těch prvních generací CR..tam byli vadné nějaké hlavní vstřik.lišty...na to bylo aktuál.sdělení...pak už 2.generace už měla nějaké inovace a ty prý už jsou bez problémů.....Samozřejmě jak už u PD byla vyžadováná kvalitní nafta,tak u CR to platí dvojnásob...jsou více choulostiví,ale pokud se do toho bude lít kvalitní nafta+aditiva VIF,tak věřim že budou v pohodě. Hlavně koncern už dělá CR delší dobu 3.0TDI-CR+2.7TDI-CR se už dělá několik let....ze začátku vím že co mělo pár lidí ty první 3.0TDI-CR v Audinách,tak tam problémy byli...hlavně se vstřiky apod.,ale pár z nich už má novější 3.0TDI-CR(tak tříleté auta) najeto určitě přes 200.000km a až na nějaké prkotiny naprosto pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Plne s Tebou suhlasim ze 2.0 PD bol dost nestastny motor. Uvidime ako si poradi koncern s CR. Kultivovanost chodu a hlucnost su na strane CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Novinka u OI Tour, od pondělí 3.8. se montují vnější zrcátka alá FII/R a taktéž volanty. Zřejmě jako lehký facelift nebo spíš další úspora na výběhovém modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 No dobrá zpráva, aspoň nějaký změny na Tource. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 (editace) Novinka u OI Tour, od pondělí 3.8. se montují vnější zrcátka alá FII/R a taktéž volanty. Zřejmě jako lehký facelift nebo spíš další úspora na výběhovém modelu. som na to fakt zvedavy Mozno im doslo, ze tie volanty su uz vazne zastarale. Ale pochybujem, ze zrkadla sa budu k O1 hodit... Editováno: 5. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 ten volant se tusim porad montuje jeste do nekterych VW, dokonce i jako multifunkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 nejake foto ako to vyzera na Tourke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 na foto si este pockame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Fotky už jsou na ofic. stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Ještě je tam jedna fotka interiéru se sport. sedačkama a volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tusim ten volant tomu interieru pomoze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 To by mohla zmizet z katalogu ta silena fotka palubni desky v odstinech svetle sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Nevypada to zas tak zle... I ty zrcatka k tomu celkem jdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Něco mně říká, že v R přibude akční model Emotion a že bude mít možná něco společného i se zárukou na 4 roky/ 60 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 bojler:Kdy ten akční model zhruba bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Já ani nevím na 100%, jestli bude a on se mě ptá kdy :-D Zejtra du do salůnu, tak se zeptám jestli neví podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tak jo a děkuji. Já jdu do salonu až v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Od 40KT denní svícení u SII v mlh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.