mikee.man.cz Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) Koupil jsem si budík tlaku turba a když jsem se dokopal ho zapojit tak jsem zjistil, že ukazuje na volnoběh - 0.6 bar místo 0, kterou by podle mě měl ukazovat.Tak jsem si říkal čím to může být.....ještě s zkusím vyměnit hadičku k bow......???????? Editováno: 6. Únor 2009, autor: mikee.man.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 hmmm pri plnem plynu ukazuje co ? Kam ho mas napojeny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jestli tu nebude problém jinde a ne v budíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 (editace) Je to jen muj skromný názor, ale budík nemuže ukazovat 0bar, přeci když běží motor tak je v sání buď podtlak anebo tlak (podle toho, jesi netlačí turbo nebo tlačí turbo). Editováno: 7. Únor 2009, autor: obrbaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikee.man.cz Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 tak jsem to jeste dneska prubnul a máš pravdu, že při volnoběhu nemůže dávat 0.tak jsem to zajel a je to vpohodě.tech 0.6 to ukazuje jenom když stojím a za jízdy je to ok.akorát sem musel seřídit bidrina, protože to bere podtlak a byl trochu pomalejší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.