Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

vcera se mi stala takva vec...stal sem pred bytovkou u pritelkyne, odpojil sem predny panel, hodil ho do pouzdra a pak do kapse na bunde jenze, venku prselo tak sem sem si trosku pobehl no a asi sem ho po ceste vytratil z kapse takze ted mam 3 mesice stare radio bez panelu :( nevite ci se da dokoupit novy jen cisto panel? je to PIONEER radio.

djdigi05 ja si myslím že panel od radia sa už kúpiť nedá.. .skús podať inzerát u vás v meste (dedine) že si stratil panel od radia .. ten dotyčný čo ho našiel je mu k ničomu... takže skus to tak, jediná možnosť...

Upraveno od Lukas1450

...myslím, že to by neměl být problém...zkus kontaktovat prodejce kde jsi rádio kupoval...

novy panel sa samozrejme kupit da. v autorizovanom servisnom stredisku. jeho cena je cca 80 percent radia.

Upraveno od cartmanko

• Autor

no uz sem psal do Pioneeru a odpovedeli mi ale cenu nenapsali tak sem jim napsal jeste jednou tak sem zvedvat co to bude stat.

• Autor

no jo :( hledal sem vsude mozne a nic :( akurat taky model co potrebuji nikde neni :( jeste sem zvedav co mi odpisou z Pioneeru jakou cenu budou zato chtit :(

• Autor

no jo uz sem teho prehledal hodne a nic :( nechapu jak sem to mohl stratit :( vzdycky si davam pozor sakra :(

• Autor

no jo ja ale schanim PIONEER konkretne model DEH-2000MPB

post-23333-1234212883_thumb.jpg

Upraveno od djgigi05

• Autor

no jo ja vim ale konkretni model co schanim ja tam nemaji :(

Já nechal panel na poště, po 30 vteřinách se vrátil a byl v hajzlu. Lidi jsou kurvy nenechavý...

Na prodejce jsem se vykašlal, šel jsem rovnou do servisního střediska a objednali ho.

70% hodnoty rádia.

Jsou i jiné způsoby, ale bohužel nepublikovatelné...

já jsem taky tehda ztratil svoje rádio...respektive abych to uvedl na pravou míru...moje maminka mi ho uklidila(ztratila) a neví kde :076 :076 a do dneška když ji to furt připomínám..tak o ničem neví a zatlouká..jsem napsal vyrobci a poslal mi za 300,- novej panel..ale je pravda, že to byl Sencor...tak ta cena byla trochu jinde...

Za Sencora 300 kč, to je 70 % z ceny rádia, ne ? :smich:

• Autor

no jo mne dnes psali a za ten panel chteji 81Euro co je 2430korun...tak se nato asi vyseru a koupim nove. <_< <_< <_<

Zkus ještě rozhodit sítě v tom městě, kde jsi ho stratil (za inzeráty nic nedáš), popřípadě se mrknout do nejbližšího bazaru, zastavárny. Ale moc šancí tomu nedávám, lidská blbost nezná mezí a i když je jim ten panel na......, proč ho nesebrat :feve: PS: za 2500 máš krásný new radio :)

• Autor

no jo za radio sem dal 3000 a za nahradni panel chteji 2500 to se fakt oplati...

• Autor

no hosi skvela sprava :) panel se nasel :) sousedka pritelkyne me to nasla :t

no hosi skvela sprava :) panel se nasel :) sousedka pritelkyne me to nasla :t

Tak vidíš ty chodící neštěstí...teď už si na něj jen udělej poutko, aby ti zas nikam neodlít lol

• Autor

no jo asi tak :D

Za Sencora 300 kč, to je 70 % z ceny rádia, ne ? :smich:

no počkej jako to bylo super truper mega nejvíc nejlepčejší radio s modrym podsvicením a hlavně USB :p:smich:

Co to? Sencor? :smich: Ja mel jednoho ve Fačku asi prd 10 lety. Byl uplně novy a měl jsem ho v autě tyden ařek sem si nikdy víc, co to byl za šunt! Normálně ujížděli stanice!! Před 2 lety jsem si koupil Fabku a chtěl jsem nějaké levné radio a ja blbec koupil Sencora :wallbash: . Příjem rádia byla katastrofa, prodal jsem ho po roce a teď mám Sony a naprostá spokojenost. NIKDY VÍCE SENCORA, to radši budu vozit tchýni ať mi v autě zpívá :smich:

přece nedám do staryho fazola autoradio, ktery je dražší jak celá hodnota auta včetně plné nádrže :smich: a kor když jsem tu dobu byl ešče student :) s pravidelnými výdaji než příjmy :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.