Únor 13, 200916 r tak mně se nejlíp řídí v něčem co má tenkou podrážku. nechápu jak může někdo řídit v zimních botech... třeba tetě nedělá problém 5cm jehla...
Únor 13, 200916 r Môže byť športová alebo iná "ľahká" obuv. V lete, keď mám len papuče (také na kupalisko) alebo sandále, ich hodím vedľa a šoférujem bez nich. Niekto hovorí, že to nie je bezpečné, ale mne to vyhovuje, je to taký priamejší kontakt s autom. Jedná sa ale o krátke vzdialenosti, jazda v meste a tak, na dlšie vzdialenosti beriem obuv.
Únor 13, 200916 r joooo...v létě řídím dost v pantoflích....a to se nedá takže je sundavám a hezky naboso
Únor 14, 200916 r Nejradsi sandaly s nizkou podrazkou, at muze noha hezky vetrat Ale jinak je mi to sumafuk...
Únor 14, 200916 r v zimě normálně v zimních botech, ale mám jedny, které mají širší podrážku a na ně si musím zvyknout, protože si párkrát cvrknu při plynu o brzdu
Únor 15, 200916 r lehky boticky se slabou podrazkou. Nosim je celorocne. Pokud jedu na nejaky jednani v obleku, tak se prezouvam, protoze v lakyrkach se ridi blbe. Stejne kdyz si nahodou beru koziskovy zimni bufy.
Únor 15, 200916 r Je mi zcela jedno v čem jedu....v zimě v zimních...v létě v teniskách......nepřezouvám se jako třeba můj kolega z práce...ten má v autě jedny boty a furt se přezouvá
Únor 15, 200916 r mnoo prezaouvat se pokazdy mi prijde uz zbytecny. ja nosim takovyhle boticky skorem celej rok, http://img.mimishop.cz/xline/1/b303826.jpg takze jde jen o ty vyjimecny situace. Upraveno Únor 15, 200916 r od Blacky
Únor 16, 200916 r Tak v zime boty ve kterych chodim. tj. bud botasky (kdyz neni snih) nebo proste normalni zimni boty. A pres leto tj. cca od dubna do rijna. travim v 99% v techto sandalkach : Teva Terra-Fi® 2. V zime v nich pak chodim jen v praci:)
Únor 16, 200916 r V zimě jezdím v polobotkách,nebo v kotníkovejch botaskách,v zimákách se mi blbě řídí,tak vozim zimáky v kufru kdybych je potřeboval, a vlétě pak 90% sandály nebo lehké botasky,nemám rát pantofle a bos už vubec ne.
Únor 18, 200916 r Autor Supr botky Upraveno Únor 19, 200916 r od Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prospevek! natoz s obrazkem.
Únor 24, 200916 r Je mi jedno v cem slapu na pedaly... at jsou to boty s hrubou podrazkou nebo klidne bos...
Březen 17, 200916 r Tak bos bych nikdy v životě nejel...v případě nouze nemáš v té noze takovou oporu, abys dupnul na brzdu plnou silou...zkus si to někdy...
Březen 17, 200916 r Jezdil jsem takhle v Chorvatsku, samozrejme ne vzdy Ze zacatku je to akorat nezvyk, ale pak je to paradni...
Březen 17, 200916 r jak jsem psal, ze zacatku je to nezvyk, ale pak se to da...samozrejme to asi neni na hustej provoz do mesta Upraveno Březen 17, 200916 r od PMA
Březen 17, 200916 r Je to hlavne na pohodu, ne na jezdeni treba po Praze, kdy nevis, kdo pred tebe vlitne a ty to budes muset zadupnout (i kdyz taky by to slo)... vyzkouset urcite doporucuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.