Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V jaké obuvi se vám nejlíp jezdí? Najde se někdo, kdo jezdí bosky?

tak mně se nejlíp řídí v něčem co má tenkou podrážku. nechápu jak může někdo řídit v zimních botech... třeba tetě nedělá problém 5cm jehla...

Môže byť športová alebo iná "ľahká" obuv. V lete, keď mám len papuče (také na kupalisko) alebo sandále, ich hodím vedľa a šoférujem bez nich. Niekto hovorí, že to nie je bezpečné, ale mne to vyhovuje, je to taký priamejší kontakt s autom. Jedná sa ale o krátke vzdialenosti, jazda v meste a tak, na dlšie vzdialenosti beriem obuv.

joooo...v létě řídím dost v pantoflích....a to se nedá takže je sundavám a hezky naboso :palec2:

woe kam se tam vejde puma??? :smich::smich::smich:

Voe :p

normalne ty mas koberceky z ceho ?? lol:smich:

Nejradsi sandaly s nizkou podrazkou, at muze noha hezky vetrat :) Ale jinak je mi to sumafuk... ;)

v zimě normálně v zimních botech, ale mám jedny, které mají širší podrážku a na ně si musím zvyknout, protože si párkrát cvrknu při plynu o brzdu :D

lehky boticky se slabou podrazkou. Nosim je celorocne. Pokud jedu na nejaky jednani v obleku, tak se prezouvam, protoze v lakyrkach se ridi blbe. Stejne kdyz si nahodou beru koziskovy zimni bufy. :palec2:

Tak hodně lehká a pohodlná bota je tato:

a nekoukejte jak je špinavá :p

post-6947-1234698413_thumb.jpg

Je mi zcela jedno v čem jedu....v zimě v zimních...v létě v teniskách......nepřezouvám se jako třeba můj kolega z práce...ten má v autě jedny boty a furt se přezouvá :doh

mnoo prezaouvat se pokazdy mi prijde uz zbytecny. ja nosim takovyhle boticky skorem celej rok, http://img.mimishop.cz/xline/1/b303826.jpg takze jde jen o ty vyjimecny situace. :palec2:

Upraveno od Blacky

Tak v zime boty ve kterych chodim. tj. bud botasky (kdyz neni snih) nebo proste normalni zimni boty. A pres leto tj. cca od dubna do rijna. travim v 99% v techto sandalkach : Teva Terra-Fi® 2. V zime v nich pak chodim jen v praci:)

V zimě jezdím v polobotkách,nebo v kotníkovejch botaskách,v zimákách se mi blbě řídí,tak vozim zimáky v kufru kdybych je potřeboval, a vlétě pak 90% sandály nebo lehké botasky,nemám rát pantofle a bos už vubec ne.

Ať je léto nebo zime ve steelce je vždycky prima.

lol

post-29106-1234969660.gif

zástadně v tomhle

• Autor

Supr botky lol

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prospevek! natoz s obrazkem.

Je mi jedno v cem slapu na pedaly... at jsou to boty s hrubou podrazkou nebo klidne bos... :D

• 3 týdny později...

Tak bos bych nikdy v životě nejel...v případě nouze nemáš v té noze takovou oporu, abys dupnul na brzdu plnou silou...zkus si to někdy...

A jezdi vůbec někdo bos??? Třeba v létě? To musi být hrozny ne?

Jezdil jsem takhle v Chorvatsku, samozrejme ne vzdy ;) Ze zacatku je to akorat nezvyk, ale pak je to paradni... :)

Já bych si asi nezvykl.Vždyt pak nemáš sílu na brždění ne?

jak jsem psal, ze zacatku je to nezvyk, ale pak se to da...samozrejme to asi neni na hustej provoz do mesta ;)

Upraveno od PMA

MUSIM TO NĚKDY ZKUSIT!

Je to hlavne na pohodu, ne na jezdeni treba po Praze, kdy nevis, kdo pred tebe vlitne a ty to budes muset zadupnout (i kdyz taky by to slo)... vyzkouset urcite doporucuju -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.