Přejít na obsah

MS Lyžování 2009 Liberec


Dakie

Doporučené příspěvky

No ukazovali neco malo, ale ptam se co o tom vis, kdyz to odsuzujes ? Podle me o tom vis ... NIC. Jinak nezapomen, ze zatim vzdycky byla olympiada pro poradajici zemi ziskova, rozvoj infrastruktury atd atd, clovek za tim musi hledat i pozitiva, ne jen to spatne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neumanové musel spadnou obr kámen ze srdce že padá a padá stále, až je v Liberci kalamita, to není možný ta si to počasí musela koupit :smich:. Jinak sledoval jsem zatím v akci jen Bauera a Koukala, jinak se nestarám... mám raději biatlon, ten se jezdí nyní v Koreji myslím.... :)

MichalF: co o tom víš ty?? pouč nás?? já osobně bych tady Olympiádu chtěl a moc, jsou tu ale nějaká ale: určitě se nebojím o to že bychom jako česká země nedokázali takovou akci uspořáda řídit, ale.... nedokáži si to představit, hlavně tu dopravní infrastrukturu, víš jakej by to byl kolaps, různá omezení, uzavírky? Všude pruhy pro BUSY, kteří by přepravovali sportovce, techniku atd atd., je pravda, že by se mohli zapojit více i tramvaje a metro, to by byla určitě taková příjemná zvláštnost pro ty sportovce. Ovšem mluvíme jen o Praze a ta by všechny souteže pořádat určitě nemohla! Dalším jsou sportoviště... tady by se nejvíce napakovali ty kolosální kundy ze SKANSKY A METROSTAVU!!! A všichni se můžeme dočíst, či vidět jak to tady vypadá když se o něčem má rozhodnout jestli něco bude stát či ne viz. třeba ta národní knihovna je to určitě o něčem jiném,ale dalším byla ta akce jak vybudou stadion pro českou reprezentaci.. no a kde nám ten stadion stojí?? a to pokud se nepletu už se řeší nějaký pátek a v jakém stavu to je?? a další věc.... vstupné... normální čech si lístek nejspíše dovolit moci nebude.....takže na to stejně bude čučet v TV... jen tak mimo.. víte kolik bude stát lístek na letošní finále MS v hokeji ve Švýcarsku? 10 000,- tak si tak zhruba přeberme kolik bude lístek stát na zahájení olympiády, a další sportoviště

Editováno: , autor: perníkář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nechce se mi zpětně číst :) hele byl jste někdo se podívat na závodu??? Já právě byl, tak by mě zajímalo jak se Vám libilo/nelíbilo organizace apod.

Byl jsem v Pátek na Bauerovi na 15km klasicky, jako atmosféra super, ale třeba člověk nemá vůbec páru o průbežných výsledcích, pokud nesedí na tribuně no. Jako třeba hlasatel - 2 repro bedýnky co jsou slyšet tak na 20m. a obrazovku jsem měl tak 40m a blíž se nemohlo. Co Vy??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj byl jsem se na několika závodech podívat. bohužel nevím jaké jsi měl vstupenky nebo jak jsou rozděleny podle toho kdo kam vidí. prošel jsem si myslím většinu v areálu ve vesci. vybral jsem si myslím dobré místo i proti obrazovce. zvuk pravda žádný, takže co jsem přečetl jsem viděl, jinak nic a průbězích. trochu mě překvapilo, že okolo oplůtků nebylo nic vyházené, hrozně hluboký sníh, v místech člověk zapadnul po pás. to je věc co jsem možná čekal trochu jinak než se jít podívat na louku. jinak organizace asi zmáknutá. pořadatelů bylo všude habaděj, nevím co měl kdo za práci ale všude jich bylo hromada.

na skocích paráda, díval jsem se ze všech tribun, obešel jsem si to a konečně si užil závody jako divák.

jinak story ze skokanského areálu: jdu na tribunu, ta alespoň z pohledu nákresu před areálem s nejlepším výhledem. přicházím ještě s pár lidma, a před vstupem na tribunu bylo 5 holek, jedna utrousila ještě že sem chodí jen češi, tak jsme přišli blíž, kontrolovali správnost vstupenek, a spustili jsme na ně anglicky, ani jedna z nich nevymáčkla slovo, což si myslím že je velká bota v organizaci. vůbec nevěděla co chceme a česky na nás že nerozumí a že z nich nikdo neumí. myslím že alespoň jedna mohla něčím ovládat a příchozí cizince uvést a nebo poslat na jinou tribunu. nakonec jsme jen vytáhli z pod bund akreditace a šli dál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ani jedna z nich nevymáčkla slovo, což si myslím že je velká bota v organizaci. vůbec nevěděla co chceme a česky na nás že nerozumí a že z nich nikdo neumí. myslím že alespoň jedna mohla něčím ovládat a příchozí cizince uvést a nebo poslat na jinou tribunu.

lol "neumíme" :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem to slyšel dneska v televizi. Stánkaři tam stáli s nudlema u nosu a nikde ani noha. V tom jednom záběru to

vypadalo, že tam měl připraveno víc klobás, než bylo lidí na celym mistrovství. No kromě těch stánkařů a jinejch

prodejců musí být naštvaní i lidi, co si koupili lístky v předprodeji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ukazovali neco malo, ale ptam se co o tom vis, kdyz to odsuzujes ? Podle me o tom vis ... NIC. Jinak nezapomen, ze zatim vzdycky byla olympiada pro poradajici zemi ziskova, rozvoj infrastruktury atd atd, clovek za tim musi hledat i pozitiva, ne jen to spatne.

Já jsem realista - olympiády byly ziskové v rozvinutých zemích (kromě Kanady). My se musíme řadit spíš k tomu ekonomicky slabšímu (třeba Řecku - a ti budou za ten svůj pokus platit ještě několik dalších generací). Pokud by se podařily sehnat soukromé peníze (za vysílací práva, od sponzorů) klidně ať je tu olympiáda kařdý 4. rok. Prostě v té době odjedu na dovolenou (jak to asi udělali obyvatelé Liberce) a OH nějak přežiju. Jsem však zásadně proti tomu, aby do takového podniku investoval stát. Stát je nejhorší hospodář a jasně se to ukazuje i v tomto případě MS v lyžování. Prošustrované 2 miliardy aby si pár osob pohladilo ego a pár si nahrabalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak i stat do toho musi investovat, zas nemuzes chtit, aby do toho nedal ani kacku, ale do veci ktere se vyplati a vi, ze se mu to vrati na danich. Takova infrastruktura co by k tomu byla potreba atd to ti zadnej soukromnik nikdy udelat nemuze. Kazdopadne jinak souhlas, treba na todle MS bych taky nedal ani Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak i stat do toho musi investovat, zas nemuzes chtit, aby do toho nedal ani kacku, ale do veci ktere se vyplati a vi, ze se mu to vrati na danich.

S tím 100% souhlasím. Jenže mám obavu, že v našem případě toho nebude nikdy dosaženo. Vždy se objeví nějaké vícenáklady, někde se někam něco zakutálí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já měl nejlevnější na trať za 250,-

a jestli jsi si pozorně všiml, pokud jsi si koupil standatd lístek na běhy tak to byla kategorie IV. a přístup kromě prostoru start-cíl jsi měl všude, stejně jako se vstupenkou kterou jsi si koupil za 250kč. takže jakmile bude tohle číst někdo s lupenem za 320kč hned je vidět rozdíl 70kč na jednom lístku a to můžete stát vedle sebe.

jinak skoky za 400kč podél bubnu, před očima sedačková lanovka, pak velký můstek a pak teprve HS100 na kterém se skáče. přístup podél plotu v hlubokém sněhu. a to vše za 400 a stání v kopci, nic pohodlného myslím.

nebo za 1000, 1250kč. rozdíl je v tom že stojíte na druhé straně můstků na tribuně která je v rovině a ve výhledu není vlek. to je jediný rozdíl. samotný výhled na to jak skokan letí je stejný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže proč se potom pořadatelé diví, že si lidé kupují většinou jen levné lístky?

Když s tím levnějším lístkem vidí stejně, né-li líp než ti kdož si zakoupili lístky dražší.

Taky mne "pobavilo" parkovné 300Kč na den.

Podle mně s těmi cenami opravdu přestřelili.

Editováno: , autor: Lancelot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsme to počítali a když bychom se šlo kouknout na nejzajímavější závody a chtěli mít dobrý výhled. tak třeba za celé MS 3xběhy, vybrat nejzajímavější, skoky na velkém můstku muži, kouknou na skoky žen a nakonec skoky týmů. vše tak abychom využili to nej ze všech závodů. plus nějaké to jídlo v centru. ta na těhle 6 závodů pro dva lidi vstupenky i když bych počítal že ke každé zakoupené dostanu jednu grátis, pak je to 4400kč a to jsem bral jen v uvahu že by platil jen jeden, když druhý by to měl vstupenkami po koruně. jinak dvojnásobek je dost přestřelený. a myslím že 6 závodů je z celého ms jen opravdu drtek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...