Alibaba I Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Panstvo, vzhledem k tučnému tématu "Bosch Aerotwin" a nejednoznačným zkušenostem (za nemalou cenu), jsem se rozhodl zaexperimentovat a včera namontoval "FLAT" stěrače (za velmi lidovou cenu): http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...&zboid=3585 Vypadají na omak trochu lacině, na autě pak zas docela pěkně. 480 stírá skvěle, 530 při závěrečném návratu cca v 10cm úseku trochu poskakuje po suchém skle. Tak čekám, jestli si to nesedne, případně zkusím "poštlelovat". Za těch 240.-Kč to snad stálo. Po půl roce poreferuju, jak chodily.... Editováno: 18. Únor 2009, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 U nas ich maju v Tescu, tak som zvedavy ako funguju za tu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Já osobně už je na autě asi 8 měsíců mám a doposud spokojenost. Na zimu jsem je trošku mázl ať neztvrdnou a fungují dobře... Tak uvidíme kolik vydrží... Jinak cena byla taky kolem 250,- za komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Já osobně už je na autě asi 8 měsíců mám a doposud spokojenost. Na zimu jsem je trošku mázl ať neztvrdnou a fungují dobře... Tak uvidíme kolik vydrží... Jinak cena byla taky kolem 250,- za komplet. čím jsi to mázl? to i tu stírací hranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 MĚL SEM JE ASI 3 MĚSÍCE NA AUTĚ A UTRHLA SE MI TA STÍRACÍ GUMKA, TAK LETĚLY DO KOŠE ALE TCHÁN UŽ JE MÁ SKORO ROK A NESTĚŽUJE SI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Mal si reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 OLIVER KOUPIL SEM JE NA AUTOBURZE, TAK TAM BYCH TOHO ASI MOC NENAREKLAMOVAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Něco podobnýho, nebo možná i ty samý jsem si na octu dal také, dopředu i do zadu .. ale taky jsem je chtěl na zimu trošku "máznout" ale nějak sem to nesthil a tuhle zimu moc nepřežili .. takže mi vydrželi asi 5 měsíců .. buď koupím nové, nebo se už konečně rozhoupu sehnat komplet stěrače z OII ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 měl jsem také na autě .... jeden stěrač na sluníčku chytl bílou barvu a když jen mrholilo nebo poprchávalo tak vrzaly = nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 zase jedno china home mám normální od filsona a tam fakt spokojenost,zálusk mám na ty z OII,tam budou origo bosch,bude určitě i dobrá cena vzhledem k pozici známého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Já jsem to mázl takovým speciálním voskem, co mám na betony na hokej. Normálně mezi prsty a po stranách nanesl... A paráda! Osobně jsem měl dlouho origo a uvažoval jsem nad originálama z Bosche, ale pak jsem to viděl v jednom obchodě, tak jsem si řekl že to za ty peníze zkusím. A určitě si nestěžuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@s Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ja mam ty z tesca dal sem tam 600 a 430 mm stiraji paradne a uplne cely okno .Za to kilo, co me staly-zlaty :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Mám ty tesco za 90,- Kč jeden, mám je rok a jsou parádní, pořád držej neulamujou se v držáku, na autě vypadaj hezky, myslím že za ty prachy paráda teďka je mám první zimu a bez problému stíraj pořád, až bude stát za prd zase je koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Já jsem to mázl takovým speciálním voskem, co mám na betony na hokej. Normálně mezi prsty a po stranách nanesl... A paráda! Osobně jsem měl dlouho origo a uvažoval jsem nad originálama z Bosche, ale pak jsem to viděl v jednom obchodě, tak jsem si řekl že to za ty peníze zkusím. A určitě si nestěžuju. a nedělá ti to na skle šmouhy? mazat stírací lišty se nedoporučuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 a nedělá ti to na skle šmouhy? mazat stírací lišty se nedoporučuje Ne nedělá... Stírají nádherně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Koupil jsem "FLAT" od Filson za 298,- v Hypernove a první setření super uvidíme jak dlouho vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Včera jsem si ty od Filsona taky v Hypernově pořídil,dnes je tam dám. Na první pohled vypadají hezky a docela kvalitně - dobře zpracovaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 PŘED ZIMOU SEM SI POŘÍDIL STĚRAČE BRILLANT FLAT. ZIMU PŘEŽILY A STÍRAJÍ STÁLE JAKO NOVÉ, ŽÁDNÉ VRZÁNÍ PO SKLE, KRÁSNÉ TICHO http://www.hobbycar.cz/engine.php?lang=cz&...;idin=(id=3205) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ty Brillant jsem dával na oktu kámošovi a chválí si je. Já tam dnes dal ty Filson a super, uvidím kolik vydrží. Jen jsem musel pravé ramínko přesedit na hřídely o zoubek, jinak mi jezdil stěrač až na plast. Ale to jsem dělal i pro ty Brillanty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stasek Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ahoj, ja koupil pred vanocema origo aerotwiny SKODA ( BOSCH ) cca 800 kc a po tydnu mi ten na strane spolujezdce nakej prac.urak ukrad. Jeste ze jsem si toho vsiml, nez jsem zacal stirat. Kdybych si jeste kvuli tomu poskrabal okno, to bych byl teprv nastvanej. Tak jsem tam misto nej koupil Filson za 150 kc a zatim stira v pohode... Dokonce se mi zda, ze stira lip v dolni poloze na kraji u A sloupku, nez ten od BOSCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ja koupil tyto http://www.aukro.cz/item578846427_flat_ste..._vw_golf_v.html akorat na OI a musim je pochvalit zatim, mam je 2 mesice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hypernova .. Filson .. 10 minut na aute .. 40 minut stelovani .. demontaz a reklamace .. never more Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Co na nich odešlo? A ještě by mě zajímalo, co si na nich 40 minut šteloval. Já jsem s nimi zatím velice spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 v podstate nic neodeslo, nefungoval pritlak delsiho (u ridice) .. neustale zustaval nesetreny pruh pri vraceni ta cast v krytce ve ktere je to prichycene na raminko se proste neprohybala, cili tvar sterace nekopiroval sklo, ale byl staly rovny tak jsem se snazil to nejak uvolnit .. nepodarilo se ... aspon tak jsem to vysledoval .. cili me to pekne nasralo a radeji je vratil .. mozna jsem mel smulu na kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.