TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 zdravim prosel jsem cely forum a nikde nemuzu najit jak u original konketoru pro autoradio poznam jaky kabel je jaky nemel by nekdo schema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Na co ti to je??? Radio hraje??? Co chces robit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Na co ti to je??? Radio hraje??? Co chces robit??? koupil jsem si novy jvc a ma iso takze netusim jak co napojit co je kostra a co primo k baterce a co primo k zapalovani ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ved ISO konektor mas aj na kabloch co su v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) TAK TO MAM NA JVC JINY KONEKTRO MAM TO UPLNE PREHAZENE JDE O TO ZE N A ORIGO KONEKTORU NA FABCE MAM CTYRI VODICE A JA POTREBUJU VEDET JAK PODLE BARVY POZNAM JAKY JE JAKY A BZCH TO MOHL NAPICHNOUT NA ISO KONEKTOR JDE MI O TO CO JE K BATERCE CO JE KE SPINACI SKRINCE A CO JE KOSTRA A CO JE TEN CTVRTY NA ORIGINALU ONEKTROU ZE BY NAPAJENI ANTENY ? Editováno: 21. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Pri neoriginalnom radii ti stacia napojit 3 kable: 1. stale +, 2.+ ktore spinas, 3. kostra.Presne oznacenie pinou som sem daval- pohlahaj. Treba dokupit Fantomove napajanie radia pre 100% prijem!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Hod foto konektoru radia, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) PARADA DIKY ZA POMOC PROSIMTE JESTE JAK POZNAM PODLE BARVY JAKY JE JAKY NA ORIGINALU KONKETORU NA FABCE NEVI NEKDO NA CO JE TA NAPAJECI VYHYBKA Editováno: 21. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Je to Fantomovy napaječ a musíš ho použít, když nemáš origo rádio. Kdybys chtěl, mám doma dva naprodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 za kolik jo nevis vyznam barevneho znaceni na originalu konektoru fabie viz. prvni obrazek nevim co znamena ten hnedy s cervenymi pruhy atd jasny mi je jen cerveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ...hnědý ISO je reproduktorová část...černý je napájecí část...v hnědém máš zapojené pouze přední repro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) ja myslel ale na konektoru na originalu na skoda viz obrazek jak je to na iso na radiu mam v manualu od radia ale nevim jak poznat na tech 4 kabelech co jsou na tom originalu co je co Editováno: 21. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 uuuuplne zbytocna tema. Iso je iso. Sadni si do auta so skusackou, merakom ziarovcickou a dvomi kablami a mas do minuty vsetko jasne. Takto to tu riesis neviem kolko a v aute to zistis za par sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tady o tom neco je.. http://skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no promin ale ja skousecku nemam a ani po ruce nic jineho takze promin ze se ptam ... ja myslel ze mi nekdo pomuze jenze kazdej tu akorad machruje (no spis jen ty) jiny se snazily alespon pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tady o tom neco je..http://skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm diky moc za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ale nepomohl mi jde jde jen o to abz mi nekdo poradil jaky kabel je jaky teda barva u originalu konektoru skoda jsou tam ctyri kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 ...znova...ty kabely v hnědém ISO jsou přední reproduktory...ty zůstanou beze změny...není je potřeba zaměňovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) takze v cernem je napajeni atd jo ... to je teda na palici docela divne Editováno: 22. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tu máš všetko, inak je tu o tvojom probléme vyvesené tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.