jeromme Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ahoj, mam v posledni dobe takovy problem - bud mi ukazatel teploty neukazuje nic /topeni jede tak napul/, po zastaveni se treba ukazatel zvedne na skoro 90 /topeni slape jak mam/, ale pak normalne zacne teplota klesat a topeni taky pomalu ztraci vykon nebo nekdy zase topeni nejde vypnout ... je to rovnou na servis? Dik za radu, T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 jet do servisu je nejjednodušší řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 staci vymenit termostat a trva to 15 minut. je tu o tom pisane vela pohladaj. termostat stoji 300 teplotne cidlo 300 a robota 15 minut a nemusis nikam chodit a usetris 2000korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oo_dracek_oo Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Mno ale origo termostat stoji 300 bo ho musíš kupovat celý i s tou hlavou. Já jsem koupil pirátský kde se dá vyměnit jen čistě ten termostat jak jsou na feliny favority atd tak pak me to bude stat jen 50 cca :-P a stal me skoro jak ten origo o neco mene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.