blondakxxx Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dnes mi celý den nešel net tak jsem zde až teď. Jako každý chci poděkovat organizátorům, bylo to na 1*. Parádní akce a dokonce i počasí nám začalo přát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No já bych se tím bowlingem porazil asi sám :smich: Kurňa čekám na to video bude dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Pánové děkuji super akce - moc se mi tam líbilo Jinak jsem moc rád že jsem mohl poznat takovou fůru příjemných lidí s podobnou nemocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kluci, poraďte někdo Pitrysovi, jak a kam má vložit to video, ať se můžeme kochat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak jsem koukal na fotky a fakt pěkný.Původně jsem chtěl taky vyrazit i když to mám 5 hodin jízdy ale pak jsem to vzdal a teď mě to mrzí. Parádní sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 já myslím,že to videjko tak rychle nebude,protože Pitris má jiné starosti,zítra kupuje octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Pánové supr povedená akce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak kdyby Hrabě vytáhl tu flašku ferneta už večer a ne dneska ráno, jak jsme se chystali odjíždět, tak bych vyhrál vícekrát V tom byl čaj pro mladýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Prý čaj pro malýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já tušil že to neprojde ale aspoň jsem to zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Hodnej taťka , :smich: :smich: :smich: napájí mladého fernetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To je odkaz na video jak se snažil tancovat Badys http://www.youtube.com/watch?v=EBvge-c2_Xg&feature=fvst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Hodnej taťka , napájí mladého fernetem Co se v mládí naučí pod odborným dohledem se pak může dycky hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To je odkaz na video jak se snažil tancovat Badys http://www.youtube.com/watch?v=EBvge-c2_Xg&feature=fvst woe ale "příště" to postavím na tomdle , pěkný frndy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ale dobré čičiny no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 BadyS: Ty jseš taky tim pádem spokojený s průběhem celé akce? Ono to neni žádná prdel něco podobnyho uchystat vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Hrabe: tak co bude s fotkama? Nezapomen na ty, ktere jsou specialne pro me Ikdyz ja uz ti neverim lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ... Zítra nebo spíš až v úterý páč zítra dojedu dom až nevím kdy ale budou, budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) videjko http://uloz.to/1905930/mov003.mod Editováno: 7. Červen 2009, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 CHLAPI BYLA TO PARÁDNÍ AKCE BADE A MARKU DÍKY. FOTKY Z TOP 5. JSEM NĚJAK NEZVLÁDL CHYBÍ MI TAM STORM A MARK, TAK CHLAPI SORÁČ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 moje malé videjko http://uloz.to/1905848/p6060035.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 VIDEO aneb jak jsem nestihl předject kolonu http://uloz.to/1905974/dscn1911.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Asi by to chtělo přidat nějakýho toho koníka navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 to nebylo právě o rychlosti, kdybych jel rychle tak se to mázne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak to je potom jiná . Ale koukal jsem na tu několika metrovou mezeru co jsem měl před sebou která tomu určitě moc nepomohla, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.