Storm Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) ...no byli jsme pěkně dlouzí , jsem zvědavý na to video Editováno: 7. Červen 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří na srazík přijeli . Jsme rádi, že se tam všem moc líbilo i přes ten organizační "nepořádek" majitele hotelu, za který poprávu draze zaplatil. Za naše, resp. za vaše peníze nemíníme tolerovat takovéto porušování předem dohodnutých ujednání, z čehož si vezmeme ponaučení třeba pro další srazík. Každopádně jsem rád, že jste přijeli v tak hojném počtu a vytvořili příjemnou atmosféru po oba dva dny. Stáhnu nějaké fotečky a určitě hned pošlu. Ještě jednou...díky moc všem . Prosím toho pána se svíčkou u nosu, aby urychleně přihodil videjko..... Editováno: 7. Červen 2009, autor: Mark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 1.díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 2.díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 3.díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ta společná fotečka u přehrady byl dobrý nápad Povedená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Sraz se podle nas dvou povedl na vybornou, netusim sice o co presne slo s majitelem hotelu, ale vse ostatni bylo zorganizovano skvele Timto dekuji Markovi a Badymu za pripravu, vsak bez vas by to nebylo panove Aut se seslo jako vzdy dost, skoda jen ze zastoupeni jinych modelu bylo slabsi, tim myslim hlavne superby Bowling byl uzasny, takze vse spatne je pro neco dobre Horsi byla obsluha, pani s brylema byla mila jak vred na r*ti Pokecali jsme, poznali jsme se a o to taky slo Pokud mate jeste nejake fotky, tak sem s nima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kluci: a nešlo by to se nějak popsat na hlavní fotce? Pár lidiček znám ale vic než polovinu ne. Prosím,prosím! Kdo má tu dvojkovou Octávii ve vínové barvě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kluci: a nešlo by to se nějak popsat na hlavní fotce? Pár lidiček znám ale vic než polovinu ne. Prosím,prosím!Kdo má tu dvojkovou Octávii ve vínové barvě? Myslím, že to byl Blondakxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak se taky přidávám k poděkováni za supr srazík Badysovi a Markovi, děkujem. A nějaké foto jo a en lítřík tam nebyl, toho jsem potkal cestou domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A tady ještě jedno foto, jak nám Horst Fuchs předváděl svuj vynikající přípravek na plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 JJ horst fuch předvádí leštění (carlos) :smich: :smich: Ještě jsem mu chtěl ukázat jestli to pujde zaleštit i po střelbě ze vzduchovky lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Moc všem děkuji za reakce, potěší to A jsem moc rád, že jste se dobře bavili Já po té litrové metaxe a višnovém Jelzinu už měl taky roztančeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jo panove bylo to paradni, musim rict ze organizace byla super, spanila jizda byla super a necekal jsem ze to pujde tak v pohode :pale2: klobouk dolu panove organizatori (badys,mark) bylo to proste bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) vsak jsem videl, taky jsem si chtel s tebou zatancit, ale byl jsi na me moc rychly a vypadalo to, ze jsi nechtel spolecnost Sergej: prisli jste vazne o hodne, hrali jsme bowling az do rana, byl to super sraz Priste musite zustat oba Editováno: 7. Červen 2009, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jo neboj stalky, priste zustanem na vikend s vama ted toho taky lituju jak vidim ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 JJ jsi udělal největší chybu že jsi nezustal na noc!!! Bylo to super akce. Jsem tam drtil všechny v bowlingu A nejlepší bylo jak jsem přišel s drapkem ve 3 rano na pokoj v menší naladě a neměli jsme peřiny ani polštaře, tak jsme se vyspali v ryflích a přikrili mikinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Super akce, moc dik Badysovi a Markovi Doufam ze to nekdy zopakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak ja bych chtel taky moc podekovat za MegaSuper sraz, perfektne zorganizovano ( za to s tim jidlem nemuzete a uz to nereste, zas tak strasne to nebylo). jsem rad, ze jsem poznal zase par novych lidi. Bohuzel nejde poznat vsechny, takze priste zase dalsi lidi a mozna jednou budu znat vsech 30tis clenu , ale to uz budu jezdit v RS6, takze asi nic . Ucast byla podle me tak akorat. Takze dekuji Marovi a Badymu, ze jsem se mohl zucastnit tak povedeneho srazu. Bylo to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jen takova poznamka... kdy bude video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ..až Pitris K posmrká ten balík kapesníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ..až Pitris K posmrká ten balík kapesníků Bubáku nechceš se uz trefovat do nekoho jiného?hahahahah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ...kdo to řek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ...kdo to řek ?? ....tady ticho....... haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ...aha V kolik jste dojeli do OV ? Myslím že obavy z kontroly na FM dálnici nebyly na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.