Přejít na obsah

D-Dot na Fabii - zobrazovani hodnot na Maxidotu


dolezelk

Doporučené příspěvky

dobrá tedy, tempomat a jeho nastavenou rychlost zobrazit lze nahoře. na tom mi nic nevadí. nemáte někdo fotku jak to vypadá?

bohužel s vagem nemám zkušenosti. mohli bychom tedy dát dohromady co se nechá zobrazit?

dobíjení, tlak turba, teplota motoru.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omluv mé možná lama dotazy, ale je to zobrazené tak, že místo textu "OTACKY" bude text "tempomat" a místo hodnoty "992 OT" bude hodnota mnou nastavená?? např těch 120 KMH ??

pak mě zajímá jak se to připojuje. Z té jednotky vede několik drátů, tak jak je popsáno v pdf návodu a ty se připojují na konektor na budících nebo se šahá ještě hlouběji do budíků ?

také bych se chtěl zeptat jak se přepíná mezi hodnotami z té ŘJ ddotu. pomocí tlačítka RES? jak potom tedy přepnu paměť 1 a 2 na standartním palubním PC??

Rád bych to přesně nadefinoval, abych poté věděl co chci zobrazovat a jak se to ovládá, pak není problém poprosit tě o montáž.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No velmi dobre si to napisal bo aj mna by to zaujmalo .

A ked to budes niekomu robit tak prosiim skus viacej fotit bo verim tomu ze keby ludia videli ako sa co zapaja tak by sa do toho skorej pustili

.Mne sa to tiez velmi paci a mal by som zaujem mam fabiu 1,2htp 47kw a kolega tiez hovoril ze by do toho isiel on ma octaviu ,Ale prosiim daj o tom co najviac diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dolezelk

kdyby jsi mi odepsal na email tuším ze středy, stavil bych se na montáž a ostatní by viděli fotky, jak vypadá to co potřebují ;) . Mám benzín s tempomatem.

Jinak nevím jak ostatní, ale co jsem koukal na fotky od člena majkl.s, není ten displej až moc přeplácaný? Dá se nechat ukazovat jenom 1.třetina, bez toho SPEED úplně dole? Dále si myslím, že s tím tempomatem, to píše na prvním řádku slovem TEMPOMAT, pod ním např. číslo otáček (pouze číslo, protože v textu už je TEMPOMAT), a úplně dole třeba těch 120 KM/H ?

P.S. V emailu jsem se dotazoval na cenu za díl+práci, z Brna jsem, dokonce Syrovice :palec2:

Editováno: , autor: technikus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moje představa by byla slovo temponat a hned pod tím nastavená rychlost. a toto vše v horní třetině místo origo rádia.

tak nějak bych chtěl využitý maxidot, víc mě opravdu přijde jako přeplácané, ale to je asi na nastavení, kolik toho kdo chce zobrazovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, pri foceni sem stal na miste. A ta jednicka dole neni problem DDotu ale diagnostiky, uz se mi to stalo i ve vagu ze se tam nekdy objevi 1kmh

JaKr: A jak? Muzes popsat zpusob, me napada jen ze to bude neco s aut.prevodovkou

tak, tak - v gateway nakódovat automatickou převodovku, akorát se pak nesmí v servisech divit na chybovou hláškou "chybná komunikace s aut. převodovkou", já jsem si je v servisu docela užil, když mi sdělili po poslední garanční prohlídce, že mám asi špatnou ŘJ motoru, ale nijak se to neprojevuje a že neví co s tím, že asi výměna :):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...