Duben 8, 201015 r dělalo mi to pořád,po vymazání chyb v pohodě tak do rychlosti cca 40 km h,jakmile jsem tuto rychlost překročil,tak to škubalo ,rosvítila se komtrolka a po chvilce začla blikat a skočilo to do nouzáku.Byl jsem zhtoho už zoufalý ,ale ve škodovce na to přišly.Modul jsem musel dátg originál,protože s neoriginálem mi to dělalo taky.
Duben 8, 201015 r Prohazoval bych mezi sebou svíčky, cívku, vstřik a vidělo by se Někdy Vag chybu vadné cívky psát nemusí, ale je dobrý to zkontrovat/pokud je podezření/ při jízdě ve skupině 15 a 16 tuším - vynechávání válců.
Duben 8, 201015 r Tak mi to občas jede normámalně, občas to škube. Měl by to být vstřikovač, ale nechápu, že to prostě neodejde, ale chvíli to jde a chvíli ne. Prostě někdy dám plný od 1300 a jede to jak po másle, někdy to škube a nechce jet. Ale teď mám VAG tak na to přijdu, nebo to prodám. A budu jezdit na kole.
Duben 9, 201015 r Prohazoval bych mezi sebou svíčky, cívku, vstřik a vidělo by se Někdy Vag chybu vadné cívky psát nemusí, ale je dobrý to zkontrovat/pokud je podezření/ při jízdě ve skupině 15 a 16 tuším - vynechávání válců. vstřiky, svíčky mám prohozený a dělá to stále stejný válec. cívku zkusím
Duben 13, 201015 r ...tak strč do fajfky prst a uvidíš jestli pálí Nebo svíčku. V nouzi lepší než nic.
Duben 13, 201015 r No potřeboval bych to testnout za jízdy, to že by pálila když bych to zkoušel, to jsem si jist. On ten 3 válec vynechává jen občas a podle nálady. takže bych to potřeboval testnout ve více režimech.
Duben 13, 201015 r Nepochybně, jen přehodíš a je to. Jen takový dotaz, všechny svíčky zapalují zaráz nebo v pořadí. Jo a ještě, teď si nemůžu vzpomenou jak se orientovat ve válcích, viděl jsem to někde v DP ale nemůžu to najít
Duben 13, 201015 r U mě lítaj v pořadí, a i tak pálí. První válec je u spolujezdce. Jestli ti to vynechává jen někdy, težko to zjistíš, kabely ti asi délkově nevyjdou přechodit, libovolně kvůli "pálení" dát nejdou.
Duben 13, 201015 r Právě proto, je potřebuju někde sehnat. Všichni říkali, že je to vstřikovač, ale dělá to jen někdy a podle měn je to odvislé i od teploty a to mi spíš sedí na to trafo nebo kabel, no už bych tomu ale přijít na kloub a dát to do kupy.
Duben 14, 201015 r Vstřikovač se dá pro jistotu prohodit na jiný válec, a bude vidět jestli i chyba bude "cestovat"...
Duben 14, 201015 r Tak to bude asi cívka nebo "něco" ve válci - chcíplá myš nebo ventily. teď mi došlo, že já s tebou tady bavím o cívkách a já mám kabely a ne cívky, takže vlastně veškerá debata jde v niveč
Duben 14, 201015 r Tak si to s Lancelotem prohodte mezi s sebou No já můžu mít tu cívku taky v tahu, ale spíš to vidím na ten vstřikovač.
Duben 14, 201015 r Tak to není problém zjistit. Dej ho o válec vedle a je to, práce na 5 minut a hned budeš vědět zda i chyba "popošla "
Duben 14, 201015 r To je tak jednoduché? Když jsem si to četl v DP tak mi to teda nepřišlo. Upraveno Duben 14, 201015 r od Lancelot
Duben 15, 201015 r teď mi došlo, že já s tebou tady bavím o cívkách a já mám kabely a ne cívky, takže vlastně veškerá debata jde v niveč zdravím,tam nejsou cívky zvlášť,ale je tam Zapalovací modul a tam bude s největší pravděpodobností problém.Nedávno jsem ho měnil taky,jen mi auto nebralo žádné druhovýroby a tak jsem ho musel dát do škodovky at mi daji origo a už je vše ok. Upraveno Duben 15, 201015 r od rokane
Duben 15, 201015 r Jo jednoduché, odšroubuješ lištu se vstřiky a pak je jen vytáhneš, drží jen na gumičce - "o kroužku". rokane: To víme: Ale jak bys to diagnostikoval na 100% ?
Duben 19, 201015 r zdravím,tam nejsou cívky zvlášť,ale je tam Zapalovací modul a tam bude s největší pravděpodobností problém.Nedávno jsem ho měnil taky,jen mi auto nebralo žádné druhovýroby a tak jsem ho musel dát do škodovky at mi daji origo a už je vše ok. kolik stál??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.