Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

.Viki:pokud se v useku,kde tato značka platí nemusíš pohybovat mužeš dát letnáky kdy chceš... ;) což v našem okolí je u nás kopec,žaclík no a pec,malá upa..to je jasný.. :)

K nám jsou značky na všech příjezdovejch cestách tak se budu muset podřídit. Nebo jí v noci sundám :)

Ještě je čas. Zima ještě neřekla poslední slovo.

Přesně tak.Minimálně ještě měsic tzn.asi v dubnu.Neni kam spěchat.

já loni přezouval už v únoru :) ale to sem byl jetě nezodpovědnej :D

Ja počítám tak koncem března

Loni jsem taky nazul někdy v únoru. Letos zatím nemám naco obout. Čekám na kola ;)

No ja budem asi koncom Marca/Březen no ale uz by som radsej prezul hned ked som si konecne kupil nove gumy a elektrony!

Už niekoľko rokov, podľa vzoru svojho tata, prezúvam na letné na Veľkú noc a na zimné na Dušičky. Ešte som sa doteraz neoyebal.

jj tak tohoto sa drzim cca aj ja a zatial vzdy to vychadza ze ma nic nezaskocilo.

neý tady dali tu značku tak jsem přezouval začátkem dubna

s přezouváním není letos kam spěchat....min měsíc....ješte bude sněžit a teploty půjdou dolů....ale je to region od regionu...

tak koukám, ještě že ty kola ještě nemám.. bo jak se znám, už bych je cpal na auto.. lol

no, tak som to nevydrzal... nizina a teploty u nas robia svoje, tak som tam dal letne - ved sa uvidi... :)

• Autor

Po vzoru : cretina ... ja už to taky nevydržel...mám taky obuto na letní...unás o sněhu ani památky...tak lítám odedneška na letních :)

nejde ani tak o sníh ale o teplotu letní gumy pod 7 stupňů ztvrdnou a chovaj se jinak na mokré vozovce :palec2:

ja to nijako neobhajujem, ale myslim, ze s trochou uhladuplnosti a s uvedomenim si, ze su tam letne sa to da zvladnut - na nizine u nas..

ale za ten pocit mi to stoji - uz ma mimochodom aj tento rok pristihla matka ako som sa pri rannom zhone a ceste do prace pristavil pri aute a s priblblym usmevom som na tie kolesa a auto zizal - detska radost(a mozno blbost) robia svoje.. :D :D

já už přezul v neděli, do hor se nechystám a při naší nadmořsky výšce cca 180 už nic velkyho nečekam.u nás není sních ani když maj v praze 2cm kalamitu :-)

Ahoj přátelé okřídleního šípu,

já, letos zimní nepřezouvám. Je to proto, že mají již pod 4.mm a přez léto je dojedu. Byly dobré Dunlopy. Na tu příští zimní sezónu mám již připraveny Good yeary. Navic v srpnu jedu do Krkonoš na dovolenou a byl bych nerad, kdyby mne tam zaskočil sníh.Mnoho kolometrů bez nehod a poruch Vám všem přeji. Radek.

Kdy přezouváme?....normálí lidi, když je nad 8°C průměrná teplota - já, když se mi 14" zimáky nevejdou kvůly větším brzdám na auto lol:smich:

Nenechte se zmást...zima ještě neskončila!

To jo to jo příští týden má ještě mrznout

zima ještě neřekla poslední slovo.....

Tak tak ještě nám ukáže :smich:

Já přezul na liťáky na sraz RS clubu a zatím zimní nevracel a jezdí se vpohodě. Ale jak jste psali, zima ještě neskončila a příští týden se ma ještě ochladit takže zimáky jsou vpohotovosti v garáži. Auto na hever a za 20 min je přezuto... Pokud teda bude třeba.

Kdy přezouváme?....normálí lidi, když je nad 8°C průměrná teplota - já, když se mi 14" zimáky nevejdou kvůly větším brzdám na auto lol:smich:

:smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.