Březen 8, 200916 r .Viki:pokud se v useku,kde tato značka platí nemusíš pohybovat mužeš dát letnáky kdy chceš... což v našem okolí je u nás kopec,žaclík no a pec,malá upa..to je jasný.. K nám jsou značky na všech příjezdovejch cestách tak se budu muset podřídit. Nebo jí v noci sundám
Březen 8, 200916 r No ja budem asi koncom Marca/Březen no ale uz by som radsej prezul hned ked som si konecne kupil nove gumy a elektrony!
Březen 8, 200916 r Už niekoľko rokov, podľa vzoru svojho tata, prezúvam na letné na Veľkú noc a na zimné na Dušičky. Ešte som sa doteraz neoyebal.
Březen 8, 200916 r s přezouváním není letos kam spěchat....min měsíc....ješte bude sněžit a teploty půjdou dolů....ale je to region od regionu...
Březen 8, 200916 r tak koukám, ještě že ty kola ještě nemám.. bo jak se znám, už bych je cpal na auto..
Březen 8, 200916 r no, tak som to nevydrzal... nizina a teploty u nas robia svoje, tak som tam dal letne - ved sa uvidi...
Březen 8, 200916 r Autor Po vzoru : cretina ... ja už to taky nevydržel...mám taky obuto na letní...unás o sněhu ani památky...tak lítám odedneška na letních
Březen 8, 200916 r nejde ani tak o sníh ale o teplotu letní gumy pod 7 stupňů ztvrdnou a chovaj se jinak na mokré vozovce
Březen 10, 200916 r ja to nijako neobhajujem, ale myslim, ze s trochou uhladuplnosti a s uvedomenim si, ze su tam letne sa to da zvladnut - na nizine u nas.. ale za ten pocit mi to stoji - uz ma mimochodom aj tento rok pristihla matka ako som sa pri rannom zhone a ceste do prace pristavil pri aute a s priblblym usmevom som na tie kolesa a auto zizal - detska radost(a mozno blbost) robia svoje.. :D
Březen 10, 200916 r já už přezul v neděli, do hor se nechystám a při naší nadmořsky výšce cca 180 už nic velkyho nečekam.u nás není sních ani když maj v praze 2cm kalamitu :-)
Březen 13, 200916 r Ahoj přátelé okřídleního šípu, já, letos zimní nepřezouvám. Je to proto, že mají již pod 4.mm a přez léto je dojedu. Byly dobré Dunlopy. Na tu příští zimní sezónu mám již připraveny Good yeary. Navic v srpnu jedu do Krkonoš na dovolenou a byl bych nerad, kdyby mne tam zaskočil sníh.Mnoho kolometrů bez nehod a poruch Vám všem přeji. Radek.
Březen 14, 200916 r Kdy přezouváme?....normálí lidi, když je nad 8°C průměrná teplota - já, když se mi 14" zimáky nevejdou kvůly větším brzdám na auto
Březen 14, 200916 r Já přezul na liťáky na sraz RS clubu a zatím zimní nevracel a jezdí se vpohodě. Ale jak jste psali, zima ještě neskončila a příští týden se ma ještě ochladit takže zimáky jsou vpohotovosti v garáži. Auto na hever a za 20 min je přezuto... Pokud teda bude třeba.
Březen 15, 200916 r Kdy přezouváme?....normálí lidi, když je nad 8°C průměrná teplota - já, když se mi 14" zimáky nevejdou kvůly větším brzdám na auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.