Dakie Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 jak to tady pročítám, tak samej pacient já jen několikrát mačkám tlačítko na zamknutí a kontroluju jestli někde něco neteče z pod auta, případně jestli nejsou měkký gumy ale to je taková ta normální kontrola, co nás učili v autoškole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) S tou ručkou klasika na to sem zapoměl.Jak psal P2M tohle na na mooooooooooooooooc stránek. Abych nezapoměl jak parkuju musí auto stát rovně,to sem schopnej pocukávat než to srovnám. Editováno: 6. Březen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 spoustu věcí co tu už je dělám taky(ručka, zamikání 2x+,atd) ...a už sem i vytahoval kamínky z pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 nevim jestli je to uchylka,ale pokud není auto složené až na zem.....tak se mě nelíbí :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak na ručku sahám taky, a ještě na neutrál kverdluju pákou, že jestli tam jako opravdu mám neutrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Tak já se autu vždycky omlouvám když vymetu nějakou díru.A taky koukám,když vedle mě někdo zaparrkuje,jestli mi dveřma neudělal nějaký dolíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Čím dál víc to tu proočítám a uvědomuju si kolika zvrhlíkama a exotama se to tu hemží Doufám že tu není nikdo z nás Dr. přez hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Jirka3: nápodobně + si dám vyjmenovaný sprostý slova na adresu silnice a silničářů, pokud to stojí extra za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ty jo povídat si s autem je tedy docela síla.Jinak já z něj ještě čumím na ženské a jen čekám,kdy se mi to stane osudným(Asi s příchodem jara a tepla :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Moja úchylka je,že musím mať všetko čo nájdem na škodahome -tempomat,tripling, pal.PC,chrom.čudlík,radičku atd. doma mám za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 6. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Je to tu samej zvrhlík Ty kamínky z pneu mě fakt pobavili copak když měním sadu letní za zimní, tak velký taky vyšťourám :-) Editováno: 6. Březen 2009, autor: Kubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Kamínky vyšťárávám pravidelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ty jo povídat si s autem je tedy docela síla.Jinak já z něj ještě čumím na ženské a jen čekám,kdy se mi to stane osudným(Asi s příchodem jara a tepla :D ) každoroční problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Já čumím po chlapech. Nevadí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Koukaní po ženskejch se mi už osudny stalo -cestou do muzea skodovky malá junior párty. Editováno: 6. Březen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) ty we mello ty tady máš zase kecy.. Já čumím po chlapech. Nevadí to? nevadí, ale to budeš nejspíš bukvice sry, musel jsem.. Editováno: 6. Březen 2009, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ty jo povídat si s autem je tedy docela síla.Jinak já z něj ještě čumím na ženské a jen čekám,kdy se mi to stane osudným(Asi s příchodem jara a tepla :D ) no Cosby, přesně tohle mě děsí v práci.. až se zase začnou svlíkat, to bude hrozný -to nám pak až to naboříme zbyde jen na ní zařvat "se neumíš oblíkat ty krávo" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) to co uz tu bolo kvedlat neutral ci tam je, rucka a vzdy ked vidim policajtom tak zaham po svetlach ( ale vzdy svietia ) p.s.: minule idem s prace sedim v buse pohodicka vidim policajtov pri ceste tak podvedome kontrolujem ci som priputany ( bus bez pasov ), esteze v tom buse cestovalo 5 ludi takze nikoho som nepobavil p.s.s.: uz len horsie by bolo kricat na sofera s prava mozes Editováno: 6. Březen 2009, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ty jo povídat si s autem je tedy docela síla.Jinak já z něj ještě čumím na ženské a jen čekám,kdy se mi to stane osudným(Asi s příchodem jara a tepla :D ) mě už se to osudným stalo,to jsem měl ještě RSo.Teď s novým si dávám sakra pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to co uz tu bolo kvedlat neutral ci tam je, rucka a vzdy ked vidim policajtom tak zaham po svetlach ( ale vzdy svietia ) p.s.: minule idem s prace sedim v buse pohodicka vidim policajtov pri ceste tak podvedome kontrolujem ci som priputany ( bus bez pasov ), esteze v tom buse cestovalo 5 ludi takze nikoho som nepobavil Jo v autobuse si taky někdy vzpomenu, že nejsem připoutaný , že jsem nějaký volný. Jinak s neutrálem si hraju taky a často si cvakám knoflíkem ruční brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 To je téma Tak moje úchylky, nikdy jsi nejsem jistej, jestli jsem vypl světla, takže odejdu od auta kousek, pak si nato vzpomenu a zpět Kamínky taky vyšťaruju, ale jen při přezouvání, ale zato všechny, i ty nejmenší To že auto meju furt, to už ani nebudu zmiňovat No a teď mě čeká ještě obejití celýho auta s hadýrkou a techničákem, budu ničit tečky od asfaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Koukaní po ženskejch se mi už osudny stalo -cestou do muzea skodovky malá junior párty. jo to si pamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Ty jo povídat si s autem je tedy docela síla.Jinak já z něj ještě čumím na ženské a jen čekám,kdy se mi to stane osudným(Asi s příchodem jara a tepla :D ) já jsem vlítnul takhle s formanem do obrubníku,byla to moc pěkná blondýnka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 já žádnou nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 já žádnou nemám.... Tak to jsi tu špatně, nespletl jsis forum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.