Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky pridam jednu uchylku. Nesnasim, kdyz si nekdo sedne do meho auta a vytahne si svacinu a zacne v aute "papat"......Hned bych mu tu svacinu nejradeji zatlacil do krku. :kuk:

Vloženo

Bolo to tu už spomenute ale ja to mam tiež. Zamknem auto na parkovisku v praci idem k turniketu prepadne ma pocit ,že som nezamkol auto ,alebo že mam otvorene okno. A ked viem že som to kontroloval. Vratim sa to skontrolovať.

Vloženo
Viewer a praktikoval jsi to i na sebe? Když jsi omylem škrtnul o dveře, tak jestli jsi taky musel za trest třikrát předpisově nastoupit a vystoupit? :smich:

Jasně že né, blázníš, nejsem přeci magor, jako trest pro mě úplně postačí že si vezmu přípravek na plasty a předpisově to dám do pořádku :palec2:

Vloženo

Tak se taky přidám, ja krom takovych těch :hlídaní auta, kontrla zamknutí atd.

Ja jsem v poslední době chytl uchylku, že v autě furt tlačím TIC-TACy mam krabičku tak na 3 dny a mala to viděla, tak jsem ji musel na dětskou sedačku přidělat kapsičku a ma tam taky svoje 2 krabičky TIC-TAC :smich:

Vloženo

Tak tady sem odhalil všechny svoje úchylky. Auto umývám každý týden ( jen v zimě méně často ) koberečky taky vyklepávám neustále od kamínků. Na neutrál kvedlám, za ručku tahám taky a když zamknu auto tak ještě 2x zablikám ( ale auto teda neobíhám a netahám za každou kliku - aspoň na něco netrpím ) Vlastní děti nemám ale když vozím ségry ( 11, 12 ) tak jim taky kladu na srdce aby nešlapaly na prahy a měli čistý boty. No a pak ještě spoustu dalších menších a větších úchylek :smich:

Vloženo

Standis: no jooo, ve skříni se mu válý sníženej podvozek, co nevidět pujde na auto a už pokukuje a určitě "opovrhuje" vysokejma autama.....to je ale panáčku dost težká úchylka :kuk::smich:

Feri: taky pěknej výčet :palec2: a kdyby tě segry děcka neuposlechly, ber si příklad z viewera....ten má ten zaručeně nej postup, jak děcka "převychovat" lol

Vloženo (editace)
Feri: taky pěknej výčet :palec2: a kdyby tě segry děcka neuposlechly, ber si příklad z viewera....ten má ten zaručeně nej postup, jak děcka "převychovat" lol

Na nastupování a vystupování by se mě vykaš..., ty už se musí být hlava nehlava :D

Editováno: , autor: Feri.
Vloženo

Já ,když pominu,že pojídání čehokoliv v autě je pro mě takřka hrdelní zločin,zase nesnáším otisky prstů a jiné ťápoty na okýnkách.Stále nachápu,proč musí někdo zanechávat daktyloskopické stopy na skle,když dveře mají madla a kliky. lol

Vloženo
Já ,když pominu,že pojídání čehokoliv v autě je pro mě takřka hrdelní zločin,zase nesnáším otisky prstů a jiné ťápoty na okýnkách.Stále nachápu,proč musí někdo zanechávat daktyloskopické stopy na skle,když dveře mají madla a kliky. lol

Já tu záhadu už rozluštil....často vozím ségry prcky a taky mě štvaly "hmatance" a otisky na sklech, ale když to přešlo do fáze, že na sklech byly prstem opatlaný obrázky smajlíků sluníčka atd.....tak už vím proč....páč mě skrátka ti mrňousové jen chtěli nasrat :smich:

Vloženo
Standis:

Hlavně že ty klíčky nevytahuješ ze zapalování za jizdy! :smich:

Romariooo: na tohle se nedá nereagovat...jsme měli v práci jednoho "spořivýho" kolegu a ten když vezl jednoho dne další kolegy z práce dom, rozhodl se při jízdě z kopce, že bude hyperspořílek a "zhasl" auto....no při pohybu volantu se mu ihned uzamkl a dole zatáčka - ostatní v autě, když viděli jak řidič panikaří a marně se snaží odemknout volant, prý měli smrt v očích (a já se jim nedivim)....nakonec to teda zvládli a zatáčku vytočili, ale prej životní zážitek :palec2::smich:

Vloženo

Hjm: já v autě neseděl, ale nenapadá mě jiná možnost, než že ho vytáhl...nebo že by se u Laguny zamkl bez vytažení? ale každopádně tenhle "příběh" se stal a dicky když si vzpomenu na vyprávění těch kolegů, tak se musim tlemit :smich:

Vloženo

Romariooo: to každopádně...nechápu lidi, který se snaží za každou cenu ušetřit na provozu auta a už vůbec né na úkor bezpečnosti a pohodlí....potom z toho akorát blbnou a páchaj takovýhle hovadiny - hlavně když maj spotřebu o 0,2 l/100km menší lol

Vloženo

to je průser no, vypnou se všechny posilovače, taky to nechápu, že to někdo dělá,. si myslím, že stejně neušetří, když jede auto s kopce a má zařazenou rychlost a není noha na plynu, tak to nebere ani kapku, když to vypne, tak to musí startovat a to něco vezme, takže ve výsledku si myslím, že je to spíš naopak

Vloženo

Romane: tak mě by ani nepadlo vypínat motor a vytahovat klíčky, jen si s nima hraju, taková nevinná úchylka

kibi: třeba taky jednou požnáš, pokud budeš snižovat, je to taková malá neškodná úchylčička :D

Vloženo

To si snima hraješ,když je máš zapíchly v zapalování lol ?Já se zase nerad cpu do díry na parkovišti u obchoďáku,radši jdu kilometr pěšky,jlavně abxch měl okolo sebe volno.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...