alexa Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Pridavam svoj pracovný priestor. Editováno: 26. Březen 2009, autor: alexa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 taky se přidám, je to tak trochu kancl, ložnice, obývák, někdy kuchyň znám dost sobře tuhle dřinu,leckdo si myslí "řidič,hovno dělá jen točí volantem" ale opak je pravdou,dřina dřina dřina,na papíry témeř vejšku,hlavně dřív na čárách,lifršajny,cmr a pod sračky,člověku šla hlava kolem.a jak jezdíš vnitro nebo mkd?a co je to za siláka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak tohle znám taky, jen já dodávkou a malou 6t a daleko víc papírů než která kolik kancelářská krysa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Mam sem davat ja svuj pracovni prostor? Jinak jsem zamestnanec To by bylo fotek, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 octaviaman: jezdím vnitro i MKD podle toho co se naskytne, zrovna příští týden jedu slovinsko a pak přez rakousko do madarska a pak by mělo přijít španelsko nebo francie ten medvídek je model 2007, 16-ti rychlostní sekvence a 440 koníků v provedení V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to dundee: takže digitál , zlaté kolečka, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to dundee: takže digitál , zlaté kolečka, že? Jo, digitál. Už zkončila doba honění přez výkon a vyhazování koleček oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Montážna linka na ložiská do prevodoviek pre koncern VW. Video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tohle taky není špatnej pracovní prostor BTW, největší funkční sud na víno na světě. Prázdný váží 18 tun, pojme cca 102.000 litrů vína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Prostory velmi rozmanité tak pár fotek a asi netřeba hádat co je to za profesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 můj pracovní prostor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Prostory velmi rozmanité tak pár fotek a asi netřeba hádat co je to za profesi Že bys byl Hypochondr z povolání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Že bys byl Hypochondr z povolání? ...to bude asi ono,jsem rád,že mě znáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Sejis: Ty děláš zachránaře? Jako řidiče nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Sejida trans recsue nebo jak to ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Sejis: Ty děláš zachránaře? Jako řidiče nebo co? klikni si na můj veb ,prohlídni si stránky a uvidíš co dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) To je u můj pracovní stůl o který se dělím s kolegou na jiné směně. Editováno: 30. Březen 2009, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) tak dneska jsem pěkně vymrznul v práci. Byl jsem instalovat a oživit analyzátor na volný chlor. Místo instalace 8m pod povrchem zemským, teplota lehce nad nulou a všude voda... Takže dneska docela peklo. Skoro 600km za volantem a k tomu asi 6 hodin v mrazu a mokru. EDIT:Přidávám foto. Dneska mi klient potvrdil telefonicky, že chodí jak víno Kdyby jste někdo potřebovali třeba měřit volný chlor jako je tahle aplikace na obrázku, tak tenhle mrňous, nejnižší řada vyjde ceníkově na cca 250tis. Tahle nejnižší řada je jen ve standartním provedení, vyšší řady jsou výhradně stavěné na klientovu aplikaci. Jen kdyby náhodou, tak děláme on-line analyzátory na zakázku pro libovolný chemický parametr, kde se dá použít metody: titrační, kolorimetrické, ISE nebo voltametrické. Umíme zkopírovat klientovu laboratorní metodu. Editováno: 1. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Sejis: tak to máš luxusní zaměstnání!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 já sem dát fotku z mýho pracoviště a někdo na to přijít tak mám asi padáka :-D a to dělám jenom ve škodovce, jinak kdyby někdo přijel na exkurzi, tak hala M13, většinou v tom novým přistaveným kousku a tam se snažim na scouty nějak šikovně nalepit ty lemy a prahy a nebo přidělat křídlo na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Sejis: tak to máš luxusní zaměstnání!!! Jak myslíš,že je luxusní ?Jako ,že mi to vše patří ? Editováno: 2. Duben 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jako že Ti Tvá práce rozhodně nemuže zevšednit.Mě by to bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak já taky přihodim nějaký foto ze zaměstnání Hlavní "pracoviště" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 A "vedlejší" pracoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 příští týden se podívám přímo na primární okruh jaderné elektrárny, respektive přímo k reaktoru. Bude v odstávce, tak je to jednodušší se tam dostat, není potřeba tolika papírů a hlavně projít školením atp. Pokud to bude možné, udělám foto, ale obávám se, že se všechno musí odkládat a fotit se nesmí. Na vstupu je tvrdší kontrola jak na letišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.