Igor Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Máte niekto skúsenosť so zariadením, ktoré sa pripojí k rádiu na miesto CD meniča a pripojí sa doň USB kľúč alebo zasunie SD karta a tvári sa to potom ako CD menič? Vyzerá to nejak takto http://www.stualarm.cz/produkt/55usbvw009-...most/aux-vstup/ Nazývajú to buď Car2Connect alebo XCarLink. Zaujímala by ma hlavne kvalita zvuku - predpokladám, že do rádia to posiela len čisté audio a samotný MP3 dekodér je v tej krabičke, takisto by som rád vedel, či to vie na rádiu zobrazovať ID tagy... Podľa toho, čo som sa dočítal, sa to ovláda ako klasický CD menič. Vcelku ma to zaujalo, na Ebayi sa to dá nájsť za cca 70 eur vrátane poštovného, je to asi najlacnejší spôsob, ako "naučiť" rádio Dance prehrávať z USBčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 No, tak to je zajímavá alternativa. Mám v autě rádio/navigaci Crusie a tohle by se mi k tomu líbilo. Také uvítám zkušenosti s tímto zařízením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ja mam v R. jen Beat a nad tímto taky uvažuji, už jsem to viděl někde v sekci Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já jsem nad tím přemýšlel do předchozího auta, ale nakonec na to nedošlo. Tady už to nabírá vážnějších rozměrů i když Crusie umí přehrát CD MP3, tak pořád to není ono. 8GB flashka s muzikou bude v podtstatě na celý život... Počkám na něčí zkušenosti a pak se na to možná vrhnu. Zajímá mě ale instalace, bude asi potřeba udělat díru do přístrojovky (na kabeů) a umístit to třeba do schránky před spolujezdcem, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tady je to forum: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...51843&st=25 V tom kastliku je to asi optimalni. Neni to na ocich a pritom dostupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) Tak to je přesně to fórum, kde jsem na to kdysi narazil. Ale když tam čtu ty zkušenosti, tak to zase tak optimální nebude. Třeba jsem nevěděl, že to umí jen 6x99 songů. Což není zase tak optimální, jak jsem si představoval. Čekal jsem, že na flashku nahrnu 4GB muziky a dál se o to nebudu starat. Takhle abych pořád dělal něco jako "velký playlist", takže to zase nic neřeší. Štve mě, že nemám v autě Dance s AUX vstupem. Cruise je jako navigace naprosto k prdu a jako rádio taky žádná sláva. Neexistuje nějaká jiná alternativa? Optimálně pokud zvládne přehrávat z externího zdroje jakýkoli počet GB/songů. Editováno: 8. Březen 2009, autor: marcush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Trochu OT: byl jsem ted zvyklej na radio Sony s USB vstupem, mel jsem na nem taktez vystupy na subwoofer...a ted v novym aute budu mit Dance ktery tam sice pekne padne, ale umi pekny hov*o, coz me pekne se*e, protoze pres AUX prehravat nechci (kupovat prehravac a pres nej to ovladat - ne diky....) a jako dalsi to nema vystup na zesilovac, takze celkem uvazuju o tom, ze Dance vytahnu a nahodim neco neorigo, pripadne splasit Bolero, to ma aspon vstup pro SD karty... Nechapu, proc tohle Skodovka u Fabie/Roomstera nenabizi, kdyz treba u Oktavky to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Souhlas s PMA. Rádia v FII a R jsou vážně na pytel. Nejdražší a předpokládám, že "nejlepší" má být Crusie, ale to je děs a hrůza zařízení, nic to neumí. A tohle USB/SD/AUX řešení také není optimální. Asi mi opravdu nezbude nic jiného než za slušný peníz sehnat Bolero nebo něco od neznačkových výrobců na způsob Colmbusu, co se tu po diskusích nabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak som si prečítal celú diskusiu v OII, trocha som aj pogooglil a veru nie je to žiadne terno. Proste k dokonalosti to má ďaleko... Takže nezostáva iná možnosť, len čakať, kedy sa v FII objaví originálne rádio so slotom na SD karty. Rádio Dance patrí medzi najlepšie továrenské rádiá, aké sa do áut kategórie FII dávajú - nielen po dizajnovej a ergonomickej stránke, ale aj po zvukovej (platí pre prevedenie od Visteonu!). Pozor ale na Dance od Technisatu, po zvukovej stránke je to rádio hodne slabé. Neorigo rádio som mal v dvoch FI, a povedal som si, že už nikdy viac! Večne sa báť, kedy ho kto ukradne; nezabúdať na panel, vždy nasadiť a demontovať; púzdra na panel vydržia možno rok a potom sa rozpadnú (vlastná skúsenosť - Sony a Pioneer); nulová podpora maxidotu... Neverím, že so sériovými repro by sebelepšie aftermarket rádio malo lepší zvuk, než Dance. Ak máte inú skúsenosť, napíšte typ rádia a verziu Dance. P.S. Mnou popísané pozitívne hodnotenie rádia Dance platí len pre verziu od Visteonu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 A jak, prosím tě, poznám, jakou verzi mám já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 pise se to nekde na predchozich strankach - podle udaju v servisnim menu. a pak taky kdyz ho vyndas Sem linej to hledat, ale proklikej prvni 2-3 stranky tady, nebo ve vlakne k Dance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dík, už jsem to našel. Až zase pojedu s něčim do servisu, tak si to nechám zjistit. Sám jsem na to malej pán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Tak aktuálně se dá tento USB adaptér nejlevněji koupit asi ve Stualarmu za 2500,- viz.: http://www.stualarm.cz/search.asp?EXPS=55x...;SearchType=all . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 mambo: Našel jsi toto? podle toho by se to dalo poznat i bez servisu http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=836677 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Bingo, to je presne ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hjm: Ne ne to jsem se přehmátl. Já jsem našel tohle. Myslel jsem, že se ta verze týká i výrobce. Tak ti moc děkuju, že jsi to našel. Já vim kluci, máte to se mnou někdy starosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak jsem dnes k rádiu Beat do Rooma pořídil TOTO Šlape to na první zapojení, zatím nemám vyzkoušené kolik adresářů to pobere. Ovládání je stejné jako by tam byl CD měníč . V balení jsou i vytahováky na Beat, krabičku jsem přilepil zespoda pod přihrádku na tunelu a zadem protáhl kab. svazek. Montáž cca na 10 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Tak jsem dnes k rádiu Beat do Rooma pořídil TOTO Šlape to na první zapojení, zatím nemám vyzkoušené kolik adresářů to pobere. Ovládání je stejné jako by tam byl CD měníč . V balení jsou i vytahováky na Beat, krabičku jsem přilepil zespoda pod přihrádku na tunelu a zadem protáhl kab. svazek. Montáž cca na 10 min. Zdarec Nevíte jestli by to šlo i do roomstra facelift k rádiu Swing? Nemá někdo foto jak vypadá Swing ze zadu? Dík Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 pokud se to přípojuje místo CD changeru tak by to mělo jít ale já spíše uvažuji nad MDI přeci jen origo je origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 (editace) KONG Nad MDI taky uvažuju , ale nikde jsem ho nenašel pouze propojovací kabel. Musím se zeptat u prodejce , ale tam toho moc neví. Takže dnes jsem byl v servisu a MDI není jako náhradní díl Editováno: 24. Srpen 2010, autor: Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 nikde jsem tady nenašel přesnou funkci MDI bude přehrávat přes USB z normální třeba 8 GB flashky hudbu - MP3, nebo na USB musí být připojen externí hudební přehrávač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Záleží na tom, jaký k tomu připojíš kabel. Já mám kabel pro USB a přehrávám normálně z flešky (zatím ze starší 2GB, větší jsem ještě nezkoušel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 takže MDI již vlastím domontováno´na jiné místo než originál (výměna palubovky) rejdn: přehrává v pohodě i s 250GB disku jenom musí být FAT32 a ne NTFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 (editace) Ahoj nebylo by nějaké foto? A kolik to stojí. Editováno: 10. leden 2011, autor: Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.