Radek Novotný Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Neví někdo kde se dají sehnat středové krytky na neoriginální alu kola s průměrem středu 53mm s logem škoda. Editováno: 11. Březen 2009, autor: Radek Novotný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zkus elektrony.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 napiš BadySovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 V skoda predajni 1 kus 5 Eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jak píšou kluci a já snad jen doplnim vrakáče nebo pneubazary - pokud máš někde v okolí, zkus se optat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Napsal jsem ti ,mám sadu za 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 vono to chce vědět na jaký kola to dotyčný chce, já to pochopil že na neorigo, což asi s origo pokličkama stejný nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 No pokud je to na neorigo,tak by bylo rozumný napsat jakej průměr sháníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 právě, takle se těžko radí nebo shání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Vždyť to napsal, 53mm chce. Já zase potřebuju na originál LaK kola stejný krytky. Bral bych i s logem LaK, raději než se šípem škoda... (viz můj obrázek vedle) Pokud by byly, bral bych k tomu i přední a zadní znak, pochopitelně LaK :-). Nemáte to někdo? Editováno: 24. Duben 2009, autor: jarda.jezek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasHubik Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Take shanim krytky na kola. Tentokrat na original kola na skodu favorit. Takove ty obycejne peticipe. S e stribrnym logem skoda. Nemate nekdo, nebo nevite, kde se da sehnat? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna (editace) Zdravím, mám prosbu - nezměřil by mi někdo (přesně) středovou nálepku na pokličku kola? 56, 58, 60, 62, 64mm? Případně neřešil někdo náhradu této samolepky? Něco sem našel, ale pokud někdo dá i svůj tip, tak budu rád. Editováno: 5. Srpna, autor: ondra.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.