Publikováno Březen 10, 200916 r Neví někdo kde se dají sehnat středové krytky na neoriginální alu kola s průměrem středu 53mm s logem škoda. Upraveno Březen 11, 200916 r od Radek Novotný
Březen 10, 200916 r Jak píšou kluci a já snad jen doplnim vrakáče nebo pneubazary - pokud máš někde v okolí, zkus se optat
Březen 10, 200916 r vono to chce vědět na jaký kola to dotyčný chce, já to pochopil že na neorigo, což asi s origo pokličkama stejný nebude..
Duben 24, 200916 r Vždyť to napsal, 53mm chce. Já zase potřebuju na originál LaK kola stejný krytky. Bral bych i s logem LaK, raději než se šípem škoda... (viz můj obrázek vedle) Pokud by byly, bral bych k tomu i přední a zadní znak, pochopitelně LaK :-). Nemáte to někdo? Upraveno Duben 24, 200916 r od jarda.jezek
Duben 26, 200916 r Take shanim krytky na kola. Tentokrat na original kola na skodu favorit. Takove ty obycejne peticipe. S e stribrnym logem skoda. Nemate nekdo, nebo nevite, kde se da sehnat? Diky.
Srpen 5, 20241 r Zdravím, mám prosbu - nezměřil by mi někdo (přesně) středovou nálepku na pokličku kola? 56, 58, 60, 62, 64mm? Případně neřešil někdo náhradu této samolepky? Něco sem našel, ale pokud někdo dá i svůj tip, tak budu rád. Upraveno Srpen 5, 20241 r od ondra.rs
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.