maca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 eee nemusim být všude první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A bude tam vyhrazený prostor pro Škoda Club ( Fabia Club ) ? A kde přesně ? Dorazíme asi v 9.00 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 pokud bude stejnej flek jako loni..tak za bránou campu je cca50m odbočka vpravo a asi po 100m byl flek ŠH tam už určitě poznáš podle aut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 pár foteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A tady víc foteček :-) http://peterka1967.rajce.idnes.cz/Tuning_Doksy_2009/#album Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Pěkny fotečky! Hlavně že Vám vyšlo počásko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Neco malo. Akorat me stve ,ze mi dosly baterky ve fotaku a nenafotil jsem ani jedno auto v koutku SkodaHome. http://forum.rs-club.cz/viewtopic.php?f=23...a&start=320 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak nenecha me to klidnym a taky napisu o tomto srazu par radecku,takze pocasi super,organizace co nezjistis to nevis tak asi jen tak pro zacatek.No kazdopadne jsem byl na dosti srazech a s timhle jsem se nesetkal mluvim konkretne o vyhlasovani a ucasti o nej vozy a bylo tu opravdu par hezkych vozu ale nejde hodnotit tuning a veterany ale to prejdu jedinej kdo si to zaslouzil z mnoha a ktere lidi znam byl Olin timto mu gratuluji, nepochopil jsem system hodnoceni a kdo to vlastne delal.Ze vyhrala dve kateggorie znama Cervena Fabie ne Olinova v kategorii intos a auto to me hlava nebere ted nevim jak se konkretne ten clovek jmenuje ale proste to auto na to nema aby flock byl lepe hodnocenej nez kue a kola obycejna nez chromy nebo lesteny?? To bnechapu takze tohle nikdy opakovat fakt nebudu .... Kdyz bych byl doma tak bych udelal lepe!!!!Takove jsou me dojmy z dneska..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) To vyhrál ta cervena fabka jak to má pěkně nakloněný dozadu a hudbu radsi nebudu komentovat a nárazník?? tak nekomu se to mozna muze libit no. To jsem se mohl sakra taky prihlasit. Treba bych neco vyhral ale ona porota taky asi moc podvozky nebrala. Editováno: 23. Květen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 čim víc píčovin na autě,tím víc adidas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jo presne tak mate pravdu nejde o to vyhrat ale jde o to to rozdat objektivne a hlavne ten co to rozdaval aliz komentator rikal jen cisla srazova a delalo mu velikej problem rict typ auta no nevadi jinak pocasi aspon ze s epovedlo a na lada dobry jen to me tak nastvalo no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Taky bych chtěl na toto tema reagovat Tomas ma pravdu organizace hruza ta spanilka ta byla jako dost hodně odflaknutá.Každé auto co přijelo bylo v soutěži o pohary ale myslím že mysto te fabie by moch bejt klidne nekdo jinej vis octavie 2 modra-vzducháč.Ten sraz je poklidne ale myslim že až dost je to o tom že přijedeš postaviš projdeš jedno,dvakrat,třikrát a maš dost a vubec nic se nemění a nuda pak ve 2 hodinky spanilka ktera stojí teda za NIC (nebudu sprostej).myslim že by se organizatoři měli trochu zamyslet ale je to jen muj nazor ale některý učastníci srazu semnou taky vcera souhlasily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Gelger.říkáš spanilka v Turnově lepší jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Přesně tak, dvakrát projdeš a můžeš jet domů. Já spanilku jel tak že jsem na první křižovatce uhnul a jel směr bolka. Doksy moc o soutěžích nejsou, spíš se jen tak podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 2 tomastdi: jmenuje se Lukáš Černý V novém čísle Tuning Magazinu 06/09, který mi do schránky přišel v pátek, má reportáž o autě na 5 stránek a vcelku mě to nechávalo klidným... až do té doby než jsem prohlídl pár fotek od Peterky... Nemůžu pochopit jak někoho může vůbec napadnout, na již 3. Fábii která jede Tuning Cup nechat namalovat do motoráku zase šachovnici... netvrdím že na ně mám licenci ale proč když už někdo nechá dělat airbrush tak proč nechá udělat to, co už jednou - tedy 2x někdo má... Navíc v kombinaci s bílo-oranžovým linkováním což je 100% kopie mého nápadu a motivu... fakticky originální výtvor jak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 takže po dvou předchozích galeriích (Týnec a Wörthersee) se dostalo již také na Doksy, z nichž nám přinesl report a fotografie Majkl report: http://www.tuningy.com/index.php?a=214 ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak i odemě konečně pár foteček z weekendu v DOKSECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Souhlasim se všemi nespokojenými - na párek si můžu skočit kousek od baráku. Velice pravděpodobně moje poslední Doksy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já myslím že doksy jsou přesně ten sraz,kam to chce vyrazit s partou přátel za účelem vidět auta - projít se u mácháče - pořádně zapařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak doufám že tam v září nebudu sám !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.