Přejít na obsah

motor nejede


hugito

Doporučené příspěvky

Zdraví mám fabku 1,2 40 KW a dnes sem ráno nastartoval rozjel se a po chvíli mi motor začal cukat a vůbec netáhnul jako by tam nešel benzín nebo co po chvíli mi to skoro chcíplo a nereagovalo to na přidávání plynu, když sem sundal nohu z plynu tak se to zas chytlo a jelo to ale jen chvyličku pak když sem přidal tak zas jeko by to šlo jenom na dva válce, na volnoběh je to v pohodě i když přidávám plyn na plno tak v pohodě ale když se rozjedu tak po chvýli zas, nevím čím to je. radili mi že je to možná palivový filtr, ještě sem ho neměnil a mám už 110 tisíc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem odborník, ale dle mě to má na "krku" zmiňovanej palivák a vzduchovej bych taky skontroloval, když už víš, jak je ten servis "spolehlivej"....dokáže taky udělat pěknou neplechu ;) Jináč by to taky mohl mýt na svědomí benzín - nebereš nějakej pod rukou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho důvodu bych se spíše přikláněl třeba k tomu snímači otáček. Mně to začlo úplně stejně blbnout poté, co jsem přijel z návštěvy v "autorizovaném servisu". Mám trochu podezření, že si tím chtěli zajistit další kšeft... Samozřejmě už jsem k nim nikdy nejel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...