Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

X

Upraveno od Radim Kolek

Ve starym nebo v CSS ? :kol-143:

Upraveno od warhead

CS 1,6 sem teda dlouho už nehrál,ale asi bych dal nějakou mapu.

Co třebas COD4 :palec2: ???

Kdyz sme u toho.. nemate nekdo nejaky link odkud bych si mohl to CSko stahnut..? dycky kdyz neco najdu tak to nefunguje... diky

• Autor

X

Upraveno od Radim Kolek

Dík.. pokusim se to stahnut..ale kjak mi ted jede net tak to pujde horkotežko.. :feve:

tak ja spis nic 1.6 ja nerad ;)

ja bych sel do toho, hlasim se za skodahome ( forum ). samozrejme dulezite je kdy. ;)

• Autor

X

Upraveno od Radim Kolek

Taky si rad zahraju.. a presne de tu o hru.. ne o auta.. ;) SIMPLY CLEVER lol

• Autor

X

Upraveno od Radim Kolek

mam jenom 1.6 non steama.... ale jestli chces PROFI posilu opravdu borca co strili jenom hlavy a daval si aji ligu TOP tak kontaktuj uzivatele ZDENAL C. a ja jsem schopen ti sehnat dalsi ranare.samo semnou pociitej..kdyztak SZ

No tak to bych si mohl zastrilet :)

Upraveno od Zdenal C.

co v herne zdenaale?rostriilet se??TG??

co v herne zdenaale?rostriilet se??TG??

No do herny musim jinak bych nehral, pac sem prodal monitor a bedna mi doma lezi -> pritelkyne, a hlavne uz neni cas na hrani.

Upraveno od Zdenal C.

kua opada me net a zase se sem vse pise 1000X no jako urco by jsem do toho sel.... me staci ek spokojenosti dezer a M4 s tlumicem nejakej flashbag a vali se.... a budu moc spokojenej :D :D

zdenale mam tu AOC 17ku nechces??je na prodej?!!! ja to budu davat na notesu

Pravda usetril bych za hernu :) ale jenom pujcit protoze by se mi pak doma valela to budu rad.

Upraveno od Zdenal C.

urcoo..tak ti ho kliido pujciim... je to klasicky CRT takze na cs dobreeee...

Jenom posledni detail, pokud by se hralo v tu nedeli 29.3, bylo by fajn zacit kolem 18-19h, herna ma do 22h a pokud se chceme vyradit jsou 3h minimum. Diky za pochopeni.

zdenale ono se bude hrat asi steam co??ja mam jenom non steama.....to asi nepoujde....a jak to chcu hrat??udela nekdo server nebo pres hamachi??

Mrkni na ten odkaz a na prvni strane jsou dva linky, jednak nonsteam a pak patch na nej, takze steam se nehraje nemusis se bat :) a server oni maji taky nonstemackej, coz je problem, protoze v herne nejsou NS, cize si zahraju jedine u nekoho, kdo ma dostatek mista na stole(popripade druhy stul), monitor navic a pripojeni od Netboxu nebo UPC (ostatni nemaji smysl, protoze CSko je velice narocne na pingy ... a ja taky :) ) takze Lukas mas doma dost mista ? :p

• Autor

X

Upraveno od Radim Kolek

• Autor

X

Upraveno od Radim Kolek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.