Březen 17, 200916 r CS 1,6 sem teda dlouho už nehrál,ale asi bych dal nějakou mapu. Co třebas COD4 ???
Březen 17, 200916 r Kdyz sme u toho.. nemate nekdo nejaky link odkud bych si mohl to CSko stahnut..? dycky kdyz neco najdu tak to nefunguje... diky
Březen 17, 200916 r ja bych sel do toho, hlasim se za skodahome ( forum ). samozrejme dulezite je kdy.
Březen 18, 200916 r mam jenom 1.6 non steama.... ale jestli chces PROFI posilu opravdu borca co strili jenom hlavy a daval si aji ligu TOP tak kontaktuj uzivatele ZDENAL C. a ja jsem schopen ti sehnat dalsi ranare.samo semnou pociitej..kdyztak SZ
Březen 18, 200916 r No do herny musim jinak bych nehral, pac sem prodal monitor a bedna mi doma lezi -> pritelkyne, a hlavne uz neni cas na hrani. Upraveno Březen 18, 200916 r od Zdenal C.
Březen 18, 200916 r kua opada me net a zase se sem vse pise 1000X no jako urco by jsem do toho sel.... me staci ek spokojenosti dezer a M4 s tlumicem nejakej flashbag a vali se.... a budu moc spokojenej :D
Březen 18, 200916 r Pravda usetril bych za hernu ale jenom pujcit protoze by se mi pak doma valela to budu rad. Upraveno Březen 18, 200916 r od Zdenal C.
Březen 18, 200916 r Jenom posledni detail, pokud by se hralo v tu nedeli 29.3, bylo by fajn zacit kolem 18-19h, herna ma do 22h a pokud se chceme vyradit jsou 3h minimum. Diky za pochopeni.
Březen 18, 200916 r zdenale ono se bude hrat asi steam co??ja mam jenom non steama.....to asi nepoujde....a jak to chcu hrat??udela nekdo server nebo pres hamachi??
Březen 18, 200916 r Mrkni na ten odkaz a na prvni strane jsou dva linky, jednak nonsteam a pak patch na nej, takze steam se nehraje nemusis se bat a server oni maji taky nonstemackej, coz je problem, protoze v herne nejsou NS, cize si zahraju jedine u nekoho, kdo ma dostatek mista na stole(popripade druhy stul), monitor navic a pripojeni od Netboxu nebo UPC (ostatni nemaji smysl, protoze CSko je velice narocne na pingy ... a ja taky ) takze Lukas mas doma dost mista ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.