Březen 24, 200916 r Panove, prestante tlachat pred bitvou (to umi kazdej) a radeji to bez kecu udelejte kralovne ... Takze v nedeli se muze zacit v tuhem boji
Březen 24, 200916 r Uhanim znameho aby mi jej dnes udelal, snad to vyjde, jinak nebojte jakmile bude hodim ihned IP a PW. Podotykam, ze server pojede NONSTOP !!! takze na nej muzete kdykoliv Upraveno Březen 24, 200916 r od Zdenal C.
Březen 24, 200916 r Takze panove (a damy) tady je slibovany server, testujte a testujte, dle mych referenci je totozny jako jsou steam servery takze luxus. IP : 89.185.253.100:27002 Password : skoda Upraveno Březen 24, 200916 r od Zdenal C.
Březen 24, 200916 r ted jsem se tam podiival a nikde nikdo..zdenale promin na tom skypu nevedel jsem ze me pises, dival jsem se s priitelkou na film tak jsem to nevidel...
Březen 24, 200916 r Tvoje PC je v pohode, akorat pokud vytezujes linku trochu tak se to dost podepisuje na odezve v csku, takze tohle je jistota Jsem rad, ze se libi, takze v nedeli bude dobre hrani.
Březen 25, 200916 r Server super...hlavně, že je nonstop. Akorát mám pořád problém s tím pingem. Včera jsem tam nahlídl a měl jsem ho cca od 120-150 bez jakéhokoliv stahování
Březen 25, 200916 r kyraso ja by jsem aji zastriilel co ty na to??? muj skype je .... TOP SECRET Upraveno Březen 25, 200916 r od burek
Březen 25, 200916 r Kdyby se někdo chtěl přidat, tak s burekem hrajem...btw. by nebylo špatný kdyby vždy, když někdo hrál, tak by napsal A chybí malý mapy
Březen 25, 200916 r Pokud nejste spekulanti na trzich nebo barmani (vase pracovni doba je poobede) tak co se flakate doma a nepracujete ! my totiz pracujem a tudiz nemuzeme strilet panacky BTW server je zalozeny vcera a spravovani ftpka neni mozne, tudiz zadne male mapy a sprava toho serveru jde jen pomoci konzole. Mozna se mi podari to brzo ziskat, ale stejne ten server nebude mit dlouhou zivotnost, protoze by jej nekdo musel sponzorovat a nebo se domluvila reklama tady na SkodaHome, coz by chtelo vyjadreni Adminu(a). Ale Skodovaci trenujte na nedeli, zatim co jsem videl mame dobry zaklad
Březen 25, 200916 r hra s kyrasem dost dobraaa ... no jako chtelo by to na Trenal neajaky mensiiii skoda ze nejdou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.