Březen 27, 200916 r Ja narozdil od nekterych (ze Lukasi) pracuji, takze nesedim tady na foru a nemackam F5 Upraveno Březen 27, 200916 r od Zdenal C.
Březen 27, 200916 r Tak teď jsem s Burkem na skypu a zvuk říká, že parádní.. V cs, mě slyší strašně šulinsky a často mi nerozumí... Jáááá si chciiiii ve hřeeee povííííídat
Březen 27, 200916 r Tak na to rovnou zapomen, ten cs voice se pouziva tak ze 2% z kazdeho kola protoze pak neni nic slyset a hra se kazi ... povidat si muzes s Lukasem pres skype po zapase
Březen 27, 200916 r zdenale vis co?? kluci domluvte se co chcxete a kdo bude komunikovat..kyraso by se snami rad podilel na domluve v CS takze zda to nebude par lidem vadit a akceptujou nastaveni ktere nam hodny zdenaalek napise v tom jakymsi VT bo co tak by jsme to hecli a zacali pouziivat,ale az me nekdo prijde k notasu otravovat a osahavat , treba priitelka tak si zacpite usi :smich:
Březen 27, 200916 r No prave proto, radeji zavrhnem VT, a zridka se pouzije internal voice , budu vetsinu veci psat (vy taky) a hotovo, parkrat neco zblebtnu do hry (pokud Vam to nebude vadit, budu se venovat svemu "povolani" ve hre a tj. Tactic Leader, je to spis nemoc nez povolani, takze stejne na vyber nemate )
Březen 27, 200916 r dobre zdenale ja si dam sirku na tlaciitko na mluveni a budu Vas bavit :smich: :smich:
Březen 27, 200916 r :smich: zdenale ty jsi z toho CS taky zblbleee co??? kdyz uz si davas sam v konzoli priikazy
Březen 28, 200916 r Nesejde se dnes více lidí na hru? Zítra se má hrát, tak dneska by jsme se mohli už sejít v hojnějším počtu...
Březen 28, 200916 r nechci to nejak komplikovat ale ma CSko na hlas. komunikaci oddelene kanaly? Co takhle teamspeak ? Zatim kmitam jak pruzina ale planuju si vecer vyhradit cas na sehrani, nahodte hodinu at si to zaridim. Klient a IP serveru zde! Nevim jestli tam ten kanal do te doby zustane ale asi nebude problem ho pripadne znovu vytvorit. Upraveno Březen 28, 200916 r od Ol@f
Březen 28, 200916 r Já tomu prd rozumím..nechám to na Zdenálovi co s tím plánuje... Dnes mi je to jedno v kolik se bude hrát. Kdyžtak napište vždy někdo čas v kolik by se vám to hodilo a snad se nějak sejdem... Olaf: tak tam mrskni nějakej čas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.