Zdenal C. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Co takhle nahodit nove datum "vendety" s Opelakama ? Co treba dalsi vikend po velikonocich ? 19.4.2009 Nedele od 19-22h ? Kazdopadne prosim opravdu vsechny kdo by chteli hrat at jsou k dispozici, vyvarujem se tak problemum pri prvnim zapase, kdy nekdo lagoval a nekdo neprisel v cas = zbytecne zmatky a taky prohrane kola. Takze se udela seznam lidi co chteji hrat a nahradnici, co budou ready kdyby nahodou nekdo odpadl ok. Line-up SkodaHome : Zdenal C. ? ? ? ? Napiste kdo si udela ca. Pro Opel : Radime napis sem, jestli souhlasite, ci mate jiny navrh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 poslusne hlasim ze ja by jsem chtel parit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 burek: „Cože? Jaký poslušně hlásim? Narukoval ste do lidově demokratický armády, rozumíte?“ jinak taky budu hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kolek Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) X Editováno: 23. Září 2022, autor: Radim Kolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJM Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Pridam sa aj ja hlavne hodte IP a heslo , nechcu se chlubit ale celkem to umim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Aktualizace line-up : Line-up SkodaHome : Zdenal C. burek Ladinek90 JJM ? ? ? Radime, ano opet nechame 7v7, byla to zabava, tak proc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ja bych do toho s vama sel, nemam rad opel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 dám no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Aktualizace #2 line-up : Line-up SkodaHome : Zdenal C. burek Ladinek90 JJM TomV -Martin- ? Nahradnici : ? ? Editováno: 6. Duben 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 myslim ze kyraso bude hrat tak si ho tam napis misto toho posledniho otazniicku s otaznickem jeho vyjadrenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ale dobrá hra je to. Nejvíc mě baví Zombie . Hraju na nějakém polském serveru a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Aktualizace #3 line-up : Line-up SkodaHome : Zdenal C. burek Ladinek90 JJM TomV -Martin- kyraso ? Nahradnici : ? ? Zabijak pokud bys chtel hrat taky, napis, samozrejme, piste dalsi do nahradniku, protoze urcite nekdo nedorazi, ci bude mit problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Já můžu právě jen v týdnu. O víkendu jsem nachalupě bez CS. A taky v neděli večer by mě mladá prudila, že pařím místo toho, abych si jí všímal. Editováno: 7. Duben 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Jinak já už se hlásím do výběrového řízení pro další match Vím, nějakou dobu jsem tu nebyl. Uvidím jak zaragujete na tohle Právě jsem to psal za včasu, kdybych se tu náhodou dýl neukázal.... Takže já jsem pro... Editováno: 7. Duben 2009, autor: kyraso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 myslim ze kyraso bude hrat tak si ho tam napis misto toho posledniho otazniicku s otaznickem jeho vyjadrenim Díky kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) . Editováno: 7. Duben 2009, autor: kyraso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Díky kámo seefe nemas vuubec zac..... vim ze jsi tvrde jadro paricuu cs....kdyz si vzpomenu kdy jsi me vyziival jeste o puul jedne raanoo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 je pravda, že si to rád zahraju opravdu kdykoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) Aktualizace #4 line-up : Line-up SkodaHome : Zdenal C. burek Ladinek90 JJM TomV -Martin- kyraso Nahradnici : ? ? Takze zakladni sedmicka by byla, ale urcite se hlaste na nahradniky, navic klidne se nekdo muze po zapase vystridat, z jakehokoliv duvodu ... BTW : kyraso, zacni to hrat profi takovych blaznu a cs "fetaku" uz moc neni ... mi trochu pripomina me v cs ere Editováno: 7. Duben 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zdenál: Na to nemám A nevím jak dlouho by mi trvalo se dostat na vrchol A nevím jestli by to přítelkyně zkousla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No ja to potil cca 5let nez se nekam dostal a pak dalsi 2roky nez byl "temer" na spici, ale pri dnesni konkurenci by to mohlo jit snaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Určitě nevím jak to bylo dřív, ale podle mýho majnungu je v téhle době více lidí co to hraje, né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) To te asi zklamu, protoze tak pred 7lety byla konkurence (dle meho nazoru) vetsi, prechazelo se na 1.6tku z 1.5tky a myslim, ze uroven byla jeste docela obstojna. Nasel jsi minimalne 10 opravdu kvalitnich klanu a minimalne dalsich 10 co hrali velmi slusne, z toho stabilni TOP5. Ted co jeste sleduji, neni temer ani jeden (ci dva) stabilni klan, co by predvadel stabilni vysledky (s malou nadsazkou). Nejsou zadne offline LAN turnaje, zrusili se i mezihernove turnaje, ktere byly kazdy mesic poradany mezi vsemi mesty v CR, kde byly herny PG Cyber Cafe, proste neni nic, Progamers se rozpadlo, coz zastitovalo veskerou akci a i ligy, nastesti se objevil novy clovek co zavedl podobnou uroven (v budoucnu snad lepsi) jako PG. Kazdopadne, celkove hraci ztratili motivaci, nejsou sponzori apod. takze mlada zakladna, je nezkusena a prilis "pubertalne arogantni" na to aby disciplinovane na sobe makala, trenovala a hlavne ustala pocatecni nezdary slozenych klanu = nestabilni klany. Dle meho to ale hlavne vychazi z hracu samotnych a to, ze by chteli za nic vsechno. Takze jeste nic nedokazali a uz by chteli penize, servery a podobne benefity, namisto toho, aby nejakou dobu pracovali hlavne na sobe a tymove hre a pak dle vysledku si mohli "otevrit hubu" na sponzora. A to dokonce dnes nejaci sponzori, ci multiklany, ktere proplaci cestu, jidlo a ruzne naklady, coz za me moc nebylo a vsechno sis platil sam. Takze jadro vseho bylo, je a bude hlavne v hracich samotnych a jejich pristupu. Bohuzel my jako narod jsem moc lini a chteli bychom penize (uspech) bez prace (sebevzdelavani se, zdokonalovani a discipliny). Proto jsou velmocemi island (Norsko, Svedsko apod.), USA a vetsina statu mimo stredni a zapadni evropu v hernim progamingu = protoze jejich mentalita ale i uroven je trochu nekde jinde ... ale kdo vi, treba se tam casem taky dostanem (ikdyz je to beh na sakra dlouhou dobu) Takze z toho vyplyva fakt, ze mas dnes mozna lepsi sanci se nekde chytit, protoze tech zkusenych oldschooleru, co by meli byt piliri klanu moc neni a proto je vetsi sance tech mladych Editováno: 8. Duben 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Server SkodaHome nejede z duvodu zabezpecovani hlavniho serveru, takze uvidime snad to stihnou co nejdriv dodelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ale asi ani nechci být něco víc než jsem teď v cs Baví mě to hrát se známýma, vynikat nemusím a to co hraju, tak není až tak hrozný Kdy ten server povalí? Kdyby někdo chtěl popř. hrát, tak mám ip na server bmw (jsou to lamy ale moc tam nehrají). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.