Duben 19, 200916 r Chlapci, jsem v herne a tu neni NS, takze bude muset misto me hrat nahradnik ... drzim palce
Duben 19, 200916 r pokial to nelagovalo se to dalo akurat chybeli hraci , nevim proc se pisete kdyz pak nedojdete ZDAR KEdy bude dalsi zapas , mozete so mnou ratat
Duben 19, 200916 r Ja se taktez omlouvam, ale v herne jsem proste NS nerozbehal kazdopadne i nahradnici byli akorat odpadlo vice hracu. Domluvime priste znovu ..
Duben 19, 200916 r Ja se taktez omlouvam, ale v herne jsem proste NS nerozbehal kazdopadne i nahradnici byli akorat odpadlo vice hracu. Domluvime priste znovu .. nevím jak ostatní ale já bych dal klidně i ve všední den od těch 7
Duben 19, 200916 r Do 3,14či...sorry, úplně jsem na to zapomněl a domluvil si tenis. Na hovno... Ale jinak jsem taky pro jiný den. Hlavně né pátek a sobota
Duben 19, 200916 r streda a dam taky , ctvrtek az nedele je spatny Upraveno Duben 19, 200916 r od gh0
Duben 23, 200916 r Parmeni, mam tu jeden navrh, v pondeli vecer je pritelkyne out of home (potvrdim jeste casove rozmezi, ale myslim ze 19-22h by to bylo ok) a proto se vyjadrete na tento den 27.4.2009 od 19-22h ? Zkusim jeste zajistit SkodaHome server a snad se mi to podari. Kazdopadne ale az po odezve ...
Duben 23, 200916 r Parmeni, mam tu jeden navrh, v pondeli vecer je pritelkyne out of home (potvrdim jeste casove rozmezi, ale myslim ze 19-22h by to bylo ok) a proto se vyjadrete na tento den 27.4.2009 od 19-22h ? Zkusim jeste zajistit SkodaHome server a snad se mi to podari. Kazdopadne ale az po odezve ... klidně dám, ale základ je ten server, protože ten Astráckej laguje Upraveno Duben 23, 200916 r od -Martin-
Duben 24, 200916 r Je to 50/50 jestli se mi podari jej sehnat, taky me napadlo, ziskat od nekoho zname (nevim o nikom ) kdo hraje ns a ma server vlastni slusnej, ale zkusim i tuhle variantu. Kazdopadne napiste vsichni, jestli souhlasite s terminem a nebo mate jiny.
Duben 24, 200916 r Parmeni, mam tu jeden navrh, v pondeli vecer je pritelkyne out of home (potvrdim jeste casove rozmezi, ale myslim ze 19-22h by to bylo ok) a proto se vyjadrete na tento den 27.4.2009 od 19-22h ? Zkusim jeste zajistit SkodaHome server a snad se mi to podari. Kazdopadne ale az po odezve ... Ty seš papučák, že nemůžeš hrát, když je doma? Já bych asi mohl.
Duben 26, 200916 r Druhy navrh : Sami navrhnete termin a dejte mu tak tyden dopredu na pripravu. V pondeli nakonec nemuzu, takze dle vasich podnetu se domluvme na jinem. Pozadam i Opelaky. A pak se porovnaji vysledky. BTW : Opelaci zacli s velmi zajimavou myslenkou a to je nakup Steam accountu za cca 300kc, vyresi to hlavni problem se serverem a pak i s kvalitou jeho samotneho, takze popremyslejte, jestli chcete zainvestovat onu castku pro kvalitnejsi herni pocit Upraveno Duben 26, 200916 r od Zdenal C.
Duben 26, 200916 r no to by byla paráda kdyby se jelo na Steamu, tam mám možnost zajistit vlastní server....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.