Publikováno Březen 17, 200916 r Ahojte, dnes som dostal nové pneu a nezdá sa mi tam označenie dátumu výroby, má to vyzerať takto? Ja si myslím, že by mal byť dátum rovnako vylisovaný ako "DOT DLAE". Mýlim sa? Pozrite foto
Březen 17, 200916 r Vypadá to teda hodně podezřele. Zdá se jako by si výrobce chtěl schladit žáhu z krize "obnovením" neprodejných zásob. Zkus prohlídnout jiný pneu téhož výrobce.
Březen 17, 200916 r dle mýho názoru to je uplně v pořádku, pár novejch pneu mi rukama v práci prošlo, prodával jsem je....
Březen 17, 200916 r Nevidim na tom nic zvlastne... 6 tyzden rok 2009. Uplne v pohode... Horsie by bolo keby si ich kupil v 5 tyzdni tohoto roku Vyrobca nieje odkazany na to aby prerazal datumy na pneu a kvoli tomu si zadovazal technologiu, ktora by takto perfektne dokazala prerazit datum. Myslli na to ze ta raznica sa kazdy tyzden meni a preto mas mozno pocit ze to cislo je take pekne... Ja mam na pneu tiez a vzdy som mal ten datum taky "pekny" Zamysli sa a bud v pohode, urcite to nieje ako myslis... neboj... Upraveno Březen 17, 200916 r od Marcello
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.