samot Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 stále je to jen Focus a navíc v provedení, které mně vůbec nezajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak tenhle prispevek byl dost usmevnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 stále je to jen Focus a navíc v provedení, které mně vůbec nezajímá. No ty seš dobrej koumák co?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samot Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 co je na tom k smíchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já bych toho Focuse nepodcenoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hned jak jsem ho uviděl tak jsem taky slintal.Tohle bych si dokázal představit v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Myslím že Ford se hodně zlepšíl.Kámoška má jen "obyčejnyho Focuse rok výroby 2004 a leje jenom benzin a jezdí-BEZ ZÁVAD!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Rad tomu verim to my doma takovy stesti nemeli. Meli jsme od nova Fiestu (98 rok). A na to, ze se s autem jezdilo dost malo, tak treba podvozek byl za nejakych 5 let provozu dost hotovej. O servisu ve Fordu se snad ani zminovat nemusim. Koumaci nam po hodine volali, jak se do auta dostavame, ze ho nemuzou odemknout, jen podotykam, ze auto bylo original netknuty a meli k tomu original klic... Takze my doma Ford uz ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) co je na tom k smíchu? No smysl tvého příspěvku a navíc to není jen Focus,je to RS Editováno: 25. Březen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 btw já bych taky do "obyčejného" Forda jakéhokoliv modelu nešel,ale tento krasavec je vážně a těším se že se svezu až bude v naší vlasti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 My mame doma prastare KAcko a taky se do nej jen leje benal + olej a filtry pri vymenach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No ono Ford uz je delsi dobu na skvele urovni, hlavne co se tyce podvozku a i motoru, predchozi generace Mondea (vcetne te nove) byla etalonem stredni tridy. Bezesporu ted Ford dela uzasna auta (Focus, Mondeo, S-Max) ... a RS je bezesporu jeden z nejlepsich (ba nejlepsi) HotHatchu soucasnosti (Renault R26R mu ale slape tezce na paty, ale tohle auto je trochu vic ultimatni). Kazdopadne ma prijit novy Megane RS (250hp), Mazda 3 MPS (stejny ale vyladeny 2.3DIZITurbo s 260hp) a hlavne MiTo GTA s 240hp (na tohle se extra tesim )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak na tu Alfu jsem taky moc zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No co dodat....je to a ten nádhernej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 On uz ten 5V od Volva co maji v STcku pekne praska a celkove ma uzasny projev, co teprve tady moc povedeny motor. To mi treba chybi na R26tce(i na R26R), zvukovy projev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 JJ to Volvo musím podepsat,před 2 roky jsem byl a musím říct byl to zážitek.Aut výběr velikej a svezení taky parádní Zkusím najít foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No tak musim uznat, že se v něm celkem pěkně sedí, ty anatomy musí být pecka u takového auta, přestože se mi nelíbí v interiéru, tak to bylo fajn ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 koukám že je tam nějaký multi media od 'SONY,že by to tam bylo origo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Zpredu pecka, ale zadek me nebere ..prvni generace mela zadek hezci .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jestli origo nevim, bylo to v Lipsku, nevim jestli by do výstavního kusu dávali něco navíc, takže asi origo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 je to origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak už je u nás v prodeji?? Mě prodejce ještě nekontaktoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Trošku to oživím tady,tak kdo jej máte doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.