Publikováno Březen 22, 200916 r Dnes jsem se vrátil z dalekých cest, kde jsem jel převážně po silnicích I. třídy a narazil jsem na zajímavý jev. A to, že když autu šlápnu pořádně za krk, tak se stejně nic moc nestane a auto si pozvolna zrychluje, jako kdyby se nic nestalo a palubák mi ukazuje třeba jen aktuální spotřebu 10l/100km na pětku,což mi přijde málo, podle mě by tam mohlo téct více nafty aby ten motor jel. To jsou všechny octavie I tak "škrcené"? Upraveno Březen 22, 200916 r od Hrazda
Březen 22, 200916 r Dnes jsem se vrátil z dalekých cest, kde jsem jel převážně po silnicích I. třídy a narazil jsem na zajímavý jev. A to, že když autu šlápnu pořádně za krk, tak se stejně nic moc nestane a auto si pozvolna zrychluje, jako kdyby se nic nestalo a palubák mi ukazuje třeba jen aktuální spotřebu 10l/100km na pětku,což mi přijde málo, podle mě by tam mohlo téct více nafty aby ten motor jel. To jsou všechny octavie I tak "škrcené"?konkrétně to je přiškrcený na tryskách, měl by si mít již turbo ze 110k verze, to znamená že pouhou výměnou trysek za Sprint 764 dostaneš cca 125-128 PS což už ti pak pojede značně lépe...
Březen 22, 200916 r Autor Díky za odpověď. A pokud budu mít vyměněné ty trysky, nezůstane za mnou po přidání plynu uhlák sazí?
Březen 23, 200916 r [ zdar,nikdo nepíšete,o kolik seč zvedne spotřeba.ja běžně jezdím v průměru za 5l a to moc nešetřím.
Březen 23, 200916 r Tady to vidim spise na nejakou poruchu. VAHA vzduchu nejspise. JJ okamžitá spotřeba na (zatíženou) 5ku, na ALH motoru by měla být 12,8l , ale trisky je škoda nevyměnit
Březen 23, 200916 r Huli jen kdyz vymenis jenom trysky na seriovce.Ja mel 66kw ALH a vymenil jsem trysky S764,hulilo to celkem fest.Pak jsem kontaktoval a navstivil TdiFuna a mel jsem pokoj.Auto jelo jeste lepe a bez dymu.Podotykam,ze po vymene a poladeni jsem najel opravdu hodne.
Březen 23, 200916 r Autor Byl by nějakej schopný servis v Brně? Že bych se tam stavil zkontrolovat jestli to je opravdu váha?
Březen 23, 200916 r Autor Byl by nějakej schopný servis v Brně? Že bych se tam stavil zkontrolovat jestli to je opravdu váha?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.