Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsem se vrátil z dalekých cest, kde jsem jel převážně po silnicích I. třídy a narazil jsem na zajímavý jev. A to, že když autu šlápnu pořádně za krk, tak se stejně nic moc nestane a auto si pozvolna zrychluje, jako kdyby se nic nestalo a palubák mi ukazuje třeba jen aktuální spotřebu 10l/100km na pětku,což mi přijde málo, podle mě by tam mohlo téct více nafty aby ten motor jel. To jsou všechny octavie I tak "škrcené"?

Upraveno od Hrazda

Dnes jsem se vrátil z dalekých cest, kde jsem jel převážně po silnicích I. třídy a narazil jsem na zajímavý jev. A to, že když autu šlápnu pořádně za krk, tak se stejně nic moc nestane a auto si pozvolna zrychluje, jako kdyby se nic nestalo a palubák mi ukazuje třeba jen aktuální spotřebu 10l/100km na pětku,což mi přijde málo, podle mě by tam mohlo téct více nafty aby ten motor jel. To jsou všechny octavie I tak "škrcené"?
konkrétně to je přiškrcený na tryskách, měl by si mít již turbo ze 110k verze, to znamená že pouhou výměnou trysek za Sprint 764 dostaneš cca 125-128 PS což už ti pak pojede značně lépe...
  • Autor

Díky za odpověď.

A pokud budu mít vyměněné ty trysky, nezůstane za mnou po přidání plynu uhlák sazí?

[ zdar,nikdo nepíšete,o kolik seč zvedne spotřeba.ja běžně jezdím v průměru za 5l a to moc nešetřím.

Tady to vidim spise na nejakou poruchu. VAHA vzduchu nejspise.

Tady to vidim spise na nejakou poruchu. VAHA vzduchu nejspise.

JJ okamžitá spotřeba na (zatíženou) 5ku, na ALH motoru by měla být 12,8l , ale trisky je škoda nevyměnit ;)

Huli jen kdyz vymenis jenom trysky na seriovce.Ja mel 66kw ALH a vymenil jsem trysky S764,hulilo to celkem fest.Pak jsem kontaktoval a navstivil TdiFuna a mel jsem pokoj.Auto jelo jeste lepe a bez dymu.Podotykam,ze po vymene a poladeni jsem najel opravdu hodne.

• Autor

Byl by nějakej schopný servis v Brně? Že bych se tam stavil zkontrolovat jestli to je opravdu váha?

• Autor

Byl by nějakej schopný servis v Brně? Že bych se tam stavil zkontrolovat jestli to je opravdu váha?

RS Auto,Masná 3,Brno.Hledej Humla,dost schopný kluk

Hrazda mas SZ

a je nejakej rozdil mezi Fratelli Bosio S764 a BOSCH 764?

ja by jsem rekl akorat jinej vyrobce ale jist si neksem, ja mam myslim ty BOSCH

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.