Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Pls...nejake nazory na tyto dve 19 palcove AL kolecka... Nevim se rozhodnout Dik za jakykoliv nazor...

O.T... Sorrry za chybicku v nazvu.. :kol-79: :kol-79: :kol-41: :kol-41:

post-380-1237761337_thumb.jpg

post-380-1237761345_thumb.jpg

Editováno: , autor: p2p
Vloženo

mě se teda nelíbí ani jedny, protože tenhle audi styl se dával skoro na každej typ auta, ale na to se asi neptáš. chválim výběr velikosti, na obrázku jsou tak 17ky, 19ky budou velikostně pecka

Vloženo

Jde o to ze jsem neco podobneho videl na WV Bora a bylo to krasne.... Mit starou O I tak by jsem ji klidne z fleku vymenil.... Skusim ukecat moji BANKU at to zafinancuje a asi fakt koupim ty prvni....

Vloženo

Podobný 19" mám na A6-S-line...viz.foto..

Akorát teda nevim jestli je to na OII to pravý ořechový ;) ..vzhledově to je bez debat :palec2: ..ale je to totálně nepraktický....a ta OII na tom bude jak bez tlumičů....Stačilo mi když jsem v pátek převážel svojí A6 ze salonu do garáží..cca 5-6km a na prvních koč.hlavách/nerovnostech byla dost tvrdá i ta A6....což ta OII bude ještě daleko horší....

post-12679-1237838926_thumb.jpg

Vloženo

Teď otci otestuji Trifidy 7,5x17" 5x112 ET49 a když bude vše OK uvidím a možná do těch MICHELANGELO 10 v 7,5x17" ET50 půjdu.

Bohužel jezdím hlavně po okrskách z NJ do KH a zase zpět (hlavně okolo Chrudimi je to děs a hrůza), tak bych ze sebe a rodinky nerad vytřásl duši.

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...