Neználek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Kluci jak já jsem rád že vás s Fabkama už nepodpořím ,doufám jen že to stihnu jedu 18.4.do Turzovky .Nejde to odložit tak jsem odjezd napaplánoval na 7.00hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 nevadi my "fabkari" vam jeste dame na prdel a taky doufam ze to stihnes, cim vic tim lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak předběžně hlasím, že se dostavím taky pokud do toho něco neodkladného nevleze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No tak jeste par Fabii a bude to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 2 Michal K : a myslite ze se tam muzu sejit s vama? mam to 2min od baraku tak ze bychom jeli spolu, i kdyz nemam cernou OII 2 Jen : jasne ze muzes prijet, a nejedou jen same fabci, octavek tam bude asi vic Ja v tom nevidim problem. Tak pak domluvime nejakou dobu a tak ju? Kdyztak pisni radej SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jak nedostane muj " PROTOTYP " dalsi infarkt a moje blba hlava nezapomene tak prijdu taky na cumendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To Hoblik: to jako prijedes az z Prahy jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hele včera jsem mluvil s Hirshim a ten mi tvrdil že mluvil s Neználkem a údajně je sraz 18.4 a ne 19.4 ...tak jak to teda je ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Máš to v nadpisu, ne To by byl dobry vtip SRAZ 19.4 A KONAL BY SE 18.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No právě...ale znáš to, jeden nikdy neví. A Jiřinovi se dá celkem věřit - i když v tomhle případě zrovna ne Dostane jednu za paroh, kolouch jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No moment to jsme si s Hirshim nerozuměli ja jsem řekl že 19.4 jedu do Turzovky ,možna že jsem se špatně vyjádříl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 wiglegummi : no jasne : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Panove nedelejte mi v tom bordel,sraz je normalne 19.4.2008,coz je nedele.presne jak je to v nadpisu topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renďas Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Doufám, že mi do toho nic nevleze . Protože bych chtěl přijet též. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak panove podle predpovedi by melo byt v nedeli cca 20° C a asi oblacno, ale snad nebude a bude krasne hlavne at neprsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Seženem PARTY STAN , jak bude pršet, a my co jsezdíme na srazy Škoda jsme zvyklí na déšť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak ja sem taky na dest zvykly ale myslim ze vetsi ucast bude pri hezkem pocasi kdyby bylo tak jak dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jo jo Woody to napsal dobře,dvakrát Mošnov a chcalo a chcalo.Doufejme že to počasí vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Neni mozne aby to nevyslo,dneska bylo zase krasne tak pristy tyden bude taky A jestli ne tak nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 fabku jeste nemam ready a mondeo je bez motoru, 18. prijedu do cr, tak se zkusim doplazit alespon na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Výfuk mi prská sice jako sedmihlavá saň, ale pokud milášek vydrží, rád se ukážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak já se asi taky dostavím. Brácha má křtiny v Šilheřovicích a to je kousek. Snad mě na hodinku pustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 hele mar1972 to foto co máš v avataru to je focené v bohumíně, to je mi jasné a ty tam někde bydlíš? bo přímo ten barák co je na levý straně v pozadí za tvým vozem tak v něm bydlí má tchýně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 2 Ludan : jo stav se, chci videt jak vypada fabka po ujeti 500tis. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 hele mar1972 to foto co máš v avataru to je focené v bohumíně, to je mi jasné a ty tam někde bydlíš? bo přímo ten barák co je na levý straně v pozadí za tvým vozem tak v něm bydlí má tchýně Jo bydlím. Přízemí první vchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.