wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tomcat, speeder teraz po vychodňarsky žeby neznal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Doli: Ty máš fakt pravdu... neni tady někdo překladatel??? Romane,čo sa nám sem seriete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chlopi možeme tu aj pohutorec ale aj pobišiduvaťi. Mi je to uplni jedno, bo ja jem rusnačisko. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Je fakt že slovenština mi nikdy problém nědělala,ale ty vaše slengy,nářečí apod. ..nad nima se taky občas pozastavim.........To víš..stará škola ještě po slovensky umí a rozumí,ale ta dnešní mládež už skoro vůbec nerozumí.....Na to jsem zrovna nedavno koukal v TV..že pro tu dnešní mládež je slovenština úplně tabu. Editováno: 26. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tu este jedna pohodova fotecka asi z roku cca 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak ako pre nase deti cestina. Uz je to pre nich dalsi cudzi jazyk. No co no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Doli: Ty máš fakt pravdu... neni tady někdo překladatel??? to znaš je nas tu vecej jak vas pomaly :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hej, to semtam dávajú že slovenské deti ešte česky rozumejú, ale české nie(to vieš u nás ešte stále chodia len česky dabované rozprávky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chlopi len do nich, do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Je fakt že slovenština mi nikdy problém nědělala,ale ty vaše slengy,nářečí apod. ..nad nima se taky občas pozastavim.........To víš..stará škola ještě po slovensky umí a rozumí,ale ta dnešní mládež už skoro vůbec nerozumí.....Na to jsem zrovna nedavno koukal v TV..že pro tu dnešní mládež je slovenština úplně tabu. to je pravda a nad veľmi veľa výrazmi sa pozastavujú, že čo to vôbec je Tak ako pre nase deti cestina. Uz je to pre nich dalsi cudzi jazyk. No co no. slovenské deti vedia v pohode, a je to aj zásluha hlavne česky dabovaných filmov alebo rozprávok, Jirko tu dával aj nejaký článok minule a tam chválili slovenské deti, že vedia a české sú na tom zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chlopi len do nich, do nich šak mi ich čavargovoch zos vrecami bandurkoch zavalime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Marošu :smich: :smich: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Je fakt že na slovenských TV jde dost filmů dabovaných česky (Markýza,Joj apod.)......I na firmě se kterou spolupracuju dělá spousta slováků,takže ze slovenštinou přijdu denně do styku......Normálně když na mě někdo mluví,tak nez zaváhání rozumim,ale stydim se mluvit...to bych určitě něco posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Jirko tu dával aj nejaký článok minule a tam chválili slovenské deti, že vedia a české sú na tom zle... No žádný chválili, naopak si stěžovali, že slovenský děcka chytají z různejch fejzbůků a podobnejch internetů a z televize český móresy a ani netuší, že vlastně nemluví slovensky Editováno: 26. Březen 2009, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Kde je hospodskej??? Udělejte v tom pořádek kuwa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Keby choľem po puldeci zobrali, gavaľire. Ale idzem sebe otvoric jedneho Heinekena kua, bo me z teho poraži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 so mnou sa aj moje? vlastné deti bavia po česky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Roman: do knajpy si dal fotky a tu? Tomcat, škoda, že nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tu mate aktualny dokaz ze si davam Heinekena. CHEEEEEERSSS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 kúúa, mi žena vypila, ešte mám whisky aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Normálně když na mě někdo mluví,tak nez zaváhání rozumim,ale stydim se mluvit...to bych určitě něco posral je to tak, že Slováci skôr hovoria po česky, ale vám to robí problém, lebo ja neviem rozprávame mäkko alebo ako to povedať, vieš čo myslím asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Karlos, ak zvládneš povedať "guľôčky sú v jamôčke" tak rozprávať zvládneš v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Minuly vikend sme prepili cely , takze tearz len pivecko. NO to asi tak do zájtra vecera ehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tomcat dneska decentne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Maroš: za chvilku jsou u mě ve vlákně.Myslím na Tebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.