kully Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kdyz uz jste tu zalozili ten chat, tak me nenapada kam jinam polozit muj dotaz nez sem. Mam v planu si koupit OII RS (mirne jetou), benzin je jistota, ale jsem na vazkach s barvou. Cervenou, cernou a stribrnou jsem zavrhl hned. Bila je pekna, ale asi bych do ni taky nesel. Puvodne jsem byl rozhodnuty pro MODROU RACE, ale kdyz jsem na vlastni oci uvidel ZLUTOU SPRINT, tak si ted nejsem jisty. Zluta je nadherna, ale v mem okoli by si nikdo zlute auto nekoupil a pritom ji jeste ve zlute ani nevideli. Rikal jsem si, ze vetsina RS jezdi prave modrych a proto bych sel do zlute, jenze tech je snad nejmin. Takze nevim do ceho teda jit, nijak na ni nespecham, ale zase nechci cekat moc dlouho Klidne bych sel i do automatu, ale co jsem videl, tak tech je v RS snad jen 2%, takze nemam sanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 twe, sobota v plném proudu a tady se nic neděje??? To vis, lidi nejsou v praci a z domu na to kaslou Btw co mas dneska v planu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A me docela trvalo precist od vcerejska zas nejakych 10 stranek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 P.T. ani nevím co dneska budu dělat... co vím jistě, tak chci koukat na fotbal hrajeme dnes ve Slovinsku kvalifikaci na MS Kully... kup prostě takovou, která se ti líbí... 100 lidí 100 chutí... ta žlutá se nebude líbit všem, stejně jako modrá nebo červená! a co se týče automatu, tak ten se dělá fakt krátce... navíc, já bych RS s automatem nechtěl! °) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Vorlajz: ze bych presunul uterni plany na dnesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 No ja jsem prave jezdil s autama, co mely 250 PS a vic, mely autamat a je to parada, takze bych se asi vubec nebranil, ale nejprve bych se musel s automatem v OII RS svezt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Kully, tak to je pak jiná... každopádně RS 250 koníků nemá! takže tam budeš asi malinko zklamanej, když jsi zvyklej na ty silnější auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 hmm... hele P.T.... na kolikátku bys to tak viděl? každopádně se musím domluvit s přítulí, vidíme se jenom o víkendu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jj, vim, ze RS ma 200 koniku a nikdy jsem se slabsim automatem nejel, takze nemuzu posoudit. Prave proto bych se rad svezl. Ale prevodovka pro me neni rozhodujici tak jako barva a cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Co se tyka slabsich automatu, ja jsem nadseny ze 118kW DSG.. Ale zas na druhou stranu jsem nejel se silnejsim : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Koukam ze jsou nejspis vsichni na obede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobrý den, tak a je to v prdeli... :rip: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=10802&...edie-na-valasce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 idnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 foto http://tic-tac.rajce.idnes.cz/Smutna_Valaska/#album Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nazdar ahoj Konečně jsem dočetl těch 15 stránek příspěvků To s tou Valaškou je tedy smutné, vždy se divím těm lidem co stojí hned u trati. Já bych se tedy bál, a jak vidět ta obava je namístě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Pokud vim, tak RSko se s automatem dela snad az od roku 2008 a je tam DSGcko, takze lepsi automat si urcite jeste neridil. Takze bych se toho vubec nebal a pokud bys mel stesti na kousek s padlama pod volantem, tak by to byla uplna pecka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Miler Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 P.T. Tak abychom to tam neplevelili - souhlasim a taky se mi ten interier active grey strasne libi - uvazoval jsem o eleganci, ale tam tento interier nejde dat, coz me brutalne stve a uprimne nechapu skodovku proc to nedovoli v konfiguratoru nastavit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dobréé ráánko... už som prečítal tie tri strany od večera, moc ste to teeda nepreháňali... Na tej Vallasškej je to smutné, ale tiež by som nikdy nešiel tak blízko k trati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já tu ted nemám u sebe žádnou OII,ale zítra dopol.se má zastavit brácha a ten má ecobox v OII taky,tak ti to vyfotim nebo max.až odpol.pojedu do garáže,tak ti to vyfotim u nějaké z mé OII......neni to nic.....připojuje se to zepředu na svorkovnici co je čidlo nafty... Na to som zvedavý aj ja Karlosi... písal tam mail, ale zatiaľ ešte žiadna odpoveď, tak uvidím či sa niečo od nich dozviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 zdravím lubo ja sa budem informovať na ďalší týždeň, tak to napíšem ... mal si včera veľa zákazníkov? ... ešte smutnejšie je, že pilot bol mladý Slovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj wrccko... v stredu som im písal mail a zatiaľ žiadna odpovaď... no uvidím... Je to smutné, ale pri takej súťaži sa stáva, že sa šmyknú a idú mimo trať a s tým by mali aj diváci počítať... Celkom v kľude bola celá noc, na to že som bol max 10km od mesta najazdil som 240km tak to bol taký slabší priemer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 som zvedavý čo nám tu napíše Jirko - Skaja, lebo bol 50 metrov od miesta kde ich trafil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to som zvedavý aj ja ako to on videl... Ale asi bol trochu rozumnejší a vybral si lepšie miesto... ale nikdy nevieš čo sa môže stať v takomto športe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj kluci.Nepřezouváte ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 bol som už pár krát pri takomto ako vyleteli, naposledy v Prahe na šprinte sme nevideli ani jednu skúšku a v Bystrici pred 5 rokmi som bol priamo na mieste, čo sa zabil pilot do stromu na mestskom okruhu ..celkovo je viacej rally, ktoré zrušili a bol som tam, nejako sa to rozmáha :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.