Březen 31, 200916 r Karlosi to je pravda s tou výbavou u Accorda, ale mne sa zdal priestor na zadných sedadlách malý oproti OII, skoro by som povedal že to bolo bližšie k OI... Pozeral som na neho než som kúpil OII...
Březen 31, 200916 r Lubi:naprosto souhlasim....pro kolena to nebylo až tak tragický,sice je tam méně místa než třeba v OII,ale pořád to šlo,ale se co chodidel týče,tak to těžká bída na takový auto,to máš ty nárty úplně zarvaný pod před sedadlem že s nima ani nehneš.....ale zas na naopak pohodlí hlavně zad.sedadel v Accordu je z OII nesrovnatelně lepší...
Březen 31, 200916 r Tak tie sedadlá boli fakt pohodlné... ale nechcel som kožu, predsa len nejazdím také trasy ako ty a častejšie sa mi striedajú ľudia v aute... ps: keby išli soudruzi z usa aj na slovensko a nestíhal by si tak sa kľudne môžeš na mňa obrátiť...
Březen 31, 200916 r Na Slovensko ted začneme jezdit... firma se kterou spolupracuju má pobočky všude na světě a na Slovensku(v Bratislavě) nevyjímaje.....
Březen 31, 200916 r Ten, co se tu prodává na fóru jo? Asi to taky koupím, protože mi po zimě zežloutly ráfky. A značka barvy?.. Hammerite? Taky to asi hodím do barvy.
Březen 31, 200916 r Viktore: přesně tak.Kup to a nebudeš toho litovat.Všem komu jsem to doporučil byli z toho nadšení stejně jako já
Březen 31, 200916 r Proc ne o vikendu tam moc lidi nebude ne. Nebo na chate? urcite by me to neodradilo od natreni, kdybych nemel garaz.. ja ji ani nemam zejo
Březen 31, 200916 r Viktore: přesně tak.Kup to a nebudeš toho litovat.Všem komu jsem to doporučil byli z toho nadšení stejně jako já A kdopak to doporucil tobeee? Nooo Ano ano dekujiii
Březen 31, 200916 r Jeeee..okolo toho viz.tento článek jsem ted odpol.jel....ještě jsem si řikal co tam tolik policajtů vyvádí.....stál tam jen starej Passat B5-FL s roztřísk.sklem u řidiče a auto nalepený na střed.svodidlech--
Březen 31, 200916 r Doporučil mi to jeden frajer z Ostravy co má kratky zobak ale má moc pěknou holčičku...
Březen 31, 200916 r Chlapáci: mě by zajimalo kam jezdíte tankovat? Hlavně ty co berou naftu protože u benzinu to zas tolik nevadi...
Březen 31, 200916 r hele kde jsou dalsi fotecky??? nebo to vazne skoncilo a jel si do servisuu ? Upraveno Březen 31, 200916 r od Michal K.
Březen 31, 200916 r Jeden čas som spolupracoval s jednou miestou firmou a jazdil som pre nich na letiská do bratislavy a schwechatu, ale neviem prečo sa prestali ozývať, buď im dal niekto lepšiu ponuku alebo v tom čase ešte tá polepená Nubira bola pre nich asi už nepohodlná... ale vtedy som si ešte new auto nemohol dovoliť... A teraz som bol na otočku v meste a to bola na týždeň jedna z tých dlhších zákaziek... až 3km so zákazníkom... Upraveno Březen 31, 200916 r od lubinob
Březen 31, 200916 r Doli: po ujeti cca 70 km to jen dotáhnu a hodim krytky na šrouby.Hotovo,vyřízeno.Auto ted vypadá fakt dobře...ted mi to stoji pod lampou a pěkně mě to sere...už abychom se vrátili domů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.