Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no tak to jsi na tom byl stejně jako já... já měl v tý malý láhvičce as 1 cm čističe, tak jsem vazl jenom to nejhorší :D

a spodky dveří (pod lištou) udělám příští týden... ty jsem ani nenaonanoval... :) jinak jak nemám ty zástěrky, tak mám zasraný dveře a zadní nárazník... a taky pátý dveře :)

Vloženo

někdo želvu někdo nano :D já dával to "moje" nano na kaslti poprvé, tak jsem zvědav... na kolech a na sklech to funguje fantasticky, tak jsem zvědav... ale asi to bude mrda! :)

jdu ven se psem panáčci... cca 20 min

Vloženo
Ano.Vlastní kotel v koupelně-Dakon :) Chceš to koupit nebo co? Za 2,5 mega je Tvůj i s nábytkem a se zahradou 500m čtvr. plus krytá garáž a dvě kryty venkovní stáni-to jde ne?

nebudeš dávať nový? žeby som ti dal spraviť cenu, ale zas diaľka no :D:smich: :smich:

Vloženo

Maroš: likvidátor to celé viděl až to bylo už opravené,nafotil to a ted se čeká na rozepsanou fakturu od firmy.Měli by to celé zapaltit.Kooperativa s tím prej nedělá drahoty jako třeba někteři levnější pojištovny...Tak snad!

Vloženo
V zimě protopím cca 1000,-Kč měsičně a topíme plynem takže naprostá pohoda.

Děkuju všem za kladny ohlasy.Díky kluci!

Rekonstrukce vskutku pěkná, ale nechtěl bych takto vynuceně rekonstruovat.

Na kolik stupňů topíš?

Ohříváš TUV tím kotlem?

Vloženo

'Lancelot' : díky za pochvalu.Topíme na 21 stupnu a máme průtokovej ohřev vody ale je fakt kdybych to měl dělat znovu tak bych asi bral bojler protože maličko trvá než se ta voda z trubek dostane k pákovce...sice chvilku ale stejně mě to sere.

Vloženo

Přesně, až budu stavět barák znovu tak už vím co a jak.

Jinak s tou teplou vodou je jediné ekonomické řešení mít třeba dole ten malý 5l zásobník

nebo pak nucený oběh teplé vody jako v paneláku, ale to by bylo hodně neekonomické.

Vloženo (editace)

Je s tím spojeno hodně rizik, ale dá se to zvládnout.

Hlavně pokud máš dost peněz, tak není problém.

Sehnat dobrou stavební firmu je základ.

Editováno: , autor: Lancelot

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...