Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Mároš: a pro mě nemáš nějaky kozačkové fotečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 si mal prísť, ešte stíhaš do Blavy, v Seate a v Renaulte sú masakrálne uvidím z mobilu zajtra či bude nejaká kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Když Mároš...já mám ježdění plné zuby...za poslední tři dny jsem najel na svy OII přes 800 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Romčo občas se mi podobný cifry povedli za den.. ale musím uznat, že sem dojel v noci rád dom a ulehl štastně do postele s pocitem, že sem vůbec dojel.. JInak zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Rosťo tu sú nejaké kočky z autosalónu :palec2: Kočky Maroš něco rajcovnějšího tam nemáš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Romčo občas se mi podobný cifry povedli za den.. ale musím uznat, že sem dojel v noci rád dom a ulehl štastně do postele s pocitem, že sem vůbec dojel..JInak zdravím Zdar Dado. Kecáš co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj Dádo.Taky Tě zdravím a chci napsat že jsem rád že jsem Tě mohl poznat osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Zdar Dado. Kecáš co ?? Ne, proč? Když si to uvědomím, ono to občas možná bylo i víc ale v průběhu celýho dne, ne jízda v kuse.. ale i tak víc jak 2hod jízdy v kuse sou celkem záhul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj Dádo.Taky Tě zdravím a chci napsat že jsem rád že jsem Tě mohl poznat osobně. Nápodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Jinak Rosťu zdravím, jsem zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Taky tě zdravím Dádo. 2 hoďky v kuse je až až. Bolej mě dycky hnáty jak svíňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Z čeho Vás boleji hnaty? Prasáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Rosťo tempomat ee? I když poslední dobou mě zrazuje.. musím to skusit uhrát na škodovku.. Pokud neuznaj jako jejich vadu, tak to hold přežiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Z :prc: na stojáka ty woe ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Maroš něco rajcovnějšího tam nemáš ??? ta si mal prísť naživo, tu sfotili také slaboty u seatu boli najsexi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ale tak zase když je to v noci a není po cestě velký procento zdržovačů, tak to může bejt i radost...já tyhle výlety můžu, kdy člověk večír vystartuje z rodné Moravy a ráno končí někde na druhým konci Evropy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Rosťo tempomat ee?I když poslední dobou mě zrazuje.. musím to skusit uhrát na škodovku.. Pokud neuznaj jako jejich vadu, tak to hold přežiju Ty woe Dado já na něj vždycky zapomenu. Aáž když mě bolí hnáta tak ho zapnu. To sem vůl co ? Editováno: 26. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Vůl nemusíš bejt jenom s ním nejseš zvyklej jezdit a stejně je to dobrý akorát na rovinku, průjezd dědinou atd.. na český obyčejný silnici mezi městama to nemá moc využití.. ostrý zatáčky, povrch na hovno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Takovej Olaf prej využívá tempomat i po městě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 pravdu má, my máme "zelenú" vlnu a ja to dám a mám pokoj 50 celý čas po meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Mároš: dobrou noc a klidné sny.Jdu ležet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 ja idem tiež- dobrúúú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Dobrou Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Takovej Olaf prej využívá tempomat i po městě... já taky! já ho používám hodně často.... hodně mocinky hondě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 MYslíte ve mestě na to popojíždění jo? V koloně Ne samo, že v noci, kdy je město v klidu průjezdné se dá tempomat taky použít.. ale nejsem si tím jistejch po všech cestách.. chtěl jsem tím naznačit, že hodně záleží na profilu trasy ne, že by se ve městě nedal používat ale v té koloně asi fakt spíš ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.