Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Rosto: Ty bejku ...to furt leštiš ne? Včera HK-Praha Ruzyn za "vynikajici spotřebu" kterou jsem za dobu co mám hificar v životě neměl...Ujel bych asi i R36 :smich: spotřeba 9,4 na rychlostní průměr se ani neptejte protože mě má v 16 hodin dorazit Miles pro novou Nokii...a mohl by mě hned zabásnout protože taky "pomáhá a chrání" kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdárek

Taky mi to přijde nad 130 hlučnější, a řekl bych že to dělají ty zrcátka.

Ale moc často nad 130 nejezdím, tak mi to tak nevadí.

Co jinak co děláte, kromě mytí aut tedy, protože to mi teď přijde jako docela

zbytečná kratochvíle, díky tomu kolik je všude pylu.

Odkaz ke komentáři

nemám rád a ani zatahovanie :D , ale v celku v pohode, kamarát na previedol všetkymi zákutiami a som spokojný, ale Praha je lepšia :smich: :smich: :palec2:

tak vies..aj na vychode ludia zatahuju..aa vychod sa smeje zo zapadu a zapad z vychodu... :) a k tej prahe mas uplnu pravdu..ale zas cim vacsie mesto..tym horsie je to s dopravou a nakladmi a setko to stym spojene...ja som sa narodil v poprade...a teras byvam sem..a nemam problem stymto ... :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...