Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 DEBAKEL DEBAKEL DEBAKEL, TRAPNE TRAPNE TRAPNE, NECH IDU HRAT DO D SKUPINY KU MONGOLOM. Každej den není posvícení Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak Mišáku? Kde jseš??? Víš to nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Podvozek: v servisní knižce udaj 2UA.Co to známená? Si pěkně opiš všechna ta čísla z knížky do dekodéru a budeš vědět, není to žádná zkratka nic, prostě kód typu podvozku... RS je 2UC = Sportovní provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Mě jde o to že jsme dnes stáli s Olafem metr od sebe a kluci tvrději že má OII je níž než jeho.Zajimá mě jestli to je jen pocit a nebo v čem je pravda? Ondra mi slíbil že se na to podívá až se vráti domu...zase někde griluje...hajzlik jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 No z logiky věci to A bude asi základ, takže normál podvozek, řekl bych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Romčo 2UA je standartní podvozek. Jinak dekodér mám ve svém vlákně. Editováno: 2. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Rosto: mužeš ho prosim Tě sem nakopírovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Dal jsem ho k tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Děkuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Kdybys řekl, že ho hcceš, dal bych Ti taky odkaz, takhle musím jít akorát spát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Dobrou Míšo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Dobrou noc všem a jestli neusnu tak to sem přijdu ještě zkontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Měl jsem na to vsadit...poslední dobou mi to docala vycházi s tim tipováním...Mároš se asi šel z toho uspěchu vožrat... to určite ...ani som to nepozeral, radšej som vysával auto :smich: Nebo voběsit, si tady s Tomacatem tak notovali jak nás dají :smich: žiadne obesenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dobré ránko všem, za 7 dní bude výplata jupííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 dobrý den a ide sa na rodinnu oslavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Krásné dobré ránko kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Budete mít hezky, chce to nějakej grilung na zahradě, za víkend jsem přegrilován, ale není to špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já už taky maso nemužu ani vidět...dnes bude ryba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já mám pro změnu kuřecí, brokolici a špenátové nudle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Špenát mi do žaludku nesmi!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Špenát je dobrej, jedl ho i pepek námořník a v těch nudlích je pouze jenom barvivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já raději lososa a nebo pravej kaspickej kaviár v černé a nebo v červené barvě.Otec dělal dlouze na moři a nosil domu velké sklenice pravého kaviaru z Kaspického moře...hoši!!! Nic lepšího neexistuje.Chleba namáznout máslem a na něj centimetrovou vrstu kaviáru...to byli časy... Tady co se prodává kaviár tak to je uplně o ničem a nic společného to s kaviárem nemá...maximálně jedno a to jeho černou barvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) kaviár nežeru od dob komunismu co jsme byli s našima na dovolené v Abcházii, oblast Picunda, tak byl kuuwa ke všemu já se ho přejedl a mám z toho dodnes noční můry Editováno: 3. Květen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Fakt jo? Hmmm...to je to samé jako já s vajičkama které nemužu ani vidět!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.