Michal K. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 http://www.novinky.cz/ekonomika/167957-v-p...hausbotech.html To by se mi libilo, nemely by kam chodit oznameni od policie, zase za nejakou pokutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Lubo...čím to asi bude?...přemýšlej... Ahoj Roman... no rozmýšlať to by bolo teraz na mňa už moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Na mě taky. Ale myslím že všichni makaj kromě Romana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ja som robote takže tiež makám... ale rozmýšlať sa mi nechce ani náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak já musím přemejšlet už od rána. Jestli se mi chce nebo nechce do práce atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 kvuli stejnemu dilema jsem přišel do práce až v sedm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Roberte ja až 7:30... a už aj odchádzam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 nejako už tu nikto nepíše, ale Roman je v každej hospode :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Taky jsem tuna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mároš: máš něco proti??? nebo snad závidiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Asi závidíí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 No jo no...neni první ani poslední co mi závidí hold to je život no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mároš: máš něco proti??? nebo snad závidiš? Má něco proti... bych řek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mároš je v pohodě...vím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Maroš nemá co závidět, on si valí stejně na kofole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Maroš nemá co závidět, on si valí stejně na kofole kofola ako brzda to hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mároš: Ty nepiješ vůbec alkohol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 to ti kto povedal? ja pijem príležitostne, ale tých príležitosti je veľa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 študent aby nepil vôbec alkohol??? to nemyslíš vážne Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jinak by mu to nešlo do hlavy co Lubo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Presne tak Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 študent aby nepil vôbec alkohol??? to nemyslíš vážne Romane... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Maroš zase som tým nemyslel že každý študent ja každý deň úplne K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já jsem zvědavej na škodahome jak se to rozšoupne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.