lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A kedy tam ideš Roman?? už v piatok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Maroš zase som tým nemyslel že každý študent ja každý deň úplne K.O. ale nájdu sa aj takí experti a kombinujú to s ibuprofenom :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Lubo: pořád váhám...jsem hroznej ale těším se na pár kluku takže uvidím jak to nakonec dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Za našich dob to byla Algena a pivko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ale nájdu sa aj takí experti a kombinujú to s ibuprofenom :feve: tiež som tykých poznal.... ale to by som dlho nezvládol.... a dnes už mi stačia dve pivá alebo trochu vínka a hotovo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rosto: vyřid Ince že Zdenka moc děkuje za přáničko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Lubo: pořád váhám...jsem hroznej ale těším se na pár kluku takže uvidím jak to nakonec dopadne. Chcel som ísť len v sobotu na poobedie, ale teraz už rozmýšlam všeliako... uvidím či sa mi ešte podarí prehovoriť jednu kamarátku žeby šla so mnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rosto: vyřid Ince že Zdenka moc děkuje za přáničko Není zač a máš štěstí žes to proflák. Jinak bychom nevěděli hajzlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Rosto: nemám na Tebe skype člověče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já jsem zvědavej na škodahome jak se to rozšoupne... prý Cooco Radovan nepřijede takže to vypadá, že nebude v alejích nablito.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 on pije veľa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Privel'a Maroš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak rušime škodahome.Náhradni termin bude v H.K...pro velkej uspěch a bez přemlouvání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jasněééééé. Jedeme do H.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Romane v H.K. to môže byť aj tak... kvôli tomu škodahome rušiť nemusíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A doufám, že všichni počítáte se Zámečkem, páč taková nefalšovaná moravská akce se nekoná každej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Sakra ako vam zavidim ten skodahome. Kurnik šopa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Kluci ale ted vážně.Ted jsem se domluvil s MichalemK a Robertem na termin 11 července u mě.Takže si to napište.Michla bude slavit u mě narozky.Pozvánky posílat nebudeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A co Stormík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak potvrzuji akci u Romci. Narozky tam oslavim moc rad a vy nevahejte dovezt darecky, je to jasne? Stormik? jestli myslis SkodaHome, tak na tom jsem s nim domluveny, ze se domluvime az se vrati z dovci. Musi zapracovat na pritelkyni , takze si na dovolene asi makne . Snad pojede, rikal, ze by jel rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak se domluvíme na ŠH. Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To už je domluveny Rostiku.A vezmeš s sebou Inku.Jasan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A doufám, že všichni počítáte se Zámečkem, páč taková nefalšovaná moravská akce se nekoná každej den pokiaľ si kolega nič nevymyslí tak s tým počítam... ale snáď sa ešte dovtedy v brne ukážem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 to všetci máte iba nejaké zrazy? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 My z těch srazu nevyjdeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.