superfatty Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) jo jo je to pravda.. účast nepovinná a já budu slavit také narozeniny ale už 32. takže si strčte dárečky doprd.. páč už neni co slavit.. to bude mejdan.. no a Radovan moc nepije, to spíš já prd vydržím, no sváteční jezdec.. Editováno: 5. Květen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To už je domluveny Rostiku.A vezmeš s sebou Inku.Jasan? No jistě. Někdo musí řídit ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) jo jo je to pravda.. účast nepovinná a já budu slavit také narozeniny ale už 32. takže si strčte dárečky doprd.. páč už neni co slavit.. to bude mejdan.. Roberte 32 se taky slaví, nezamlouvej to.. Editováno: 5. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 to všetci máte iba nejaké zrazy? :smich: Taky bys mohl něco udělat...třeba letní koupací sraz na Gabčíkovým Nadmárošu, to by bylo celkem originální, nic takovýho tu beztak ještě nebylo a když je v létě horko, voda příjde vhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A čo si začneš vo voľnom čase??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Taky bys mohl něco udělat...třeba letní koupací sraz na Gabčíkovým Nadmárošu, to by bylo celkem originální, nic takovýho tu beztak ještě nebylo a když je v létě horko, voda příjde vhod Do Maďarska nejedu Jirko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Taky bys mohl něco udělat...třeba letní koupací sraz na Gabčíkovým Nadmárošu, to by bylo celkem originální, nic takovýho tu beztak ještě nebylo a když je v létě horko, voda příjde vhod no tak do tej vody by si neviem či išiel, a niekomu tam naokolo rozumel ..mohli by sme niečo na Domaši ale to je ďaleko hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To je daleko! A když už tak někde kde by se dalo vykoupat a podivat se na nějaky hérečky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 pre mňa blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Pro nás je to všude kousek...respektive my sme všude za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 stavil by som sa, že by ťa v Prešove nejaký ten passat alebo leon cupra odchytil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Chlopi mušime zrobic dajaky vychodňarsky zraz dagdze tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 nenecháme sa zahanbiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Mohli by sme spravit napr. nejake vychodniarske stretnutie. Sice neviem kolko nas tu je z vychodu ale to by sa zistilo. Videl som, ze aj na slovensku bude nejaky zraz 4.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 včera sem prohodil pár vět s Robertem, předtím s Vorlajzem.... no sakra to to ve mě hlodáááá, já asi na sraz dorazím, ale jen na otočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Brý ránko chalani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 včera sem prohodil pár vět s Robertem, předtím s Vorlajzem.... no sakra to to ve mě hlodáááá, já asi na sraz dorazím, ale jen na otočku No to musíš Frigo. Bude prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Sice deštivé ale i přesto dobré ránko z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Taky tady chčije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tady v české Lípě taky chčije a chčije, achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Dobré ránko... tu tiaž začína pršať... Ale keďže robím 24-ku tak mi to ani nevadí... Editováno: 6. Květen 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ale ono to chce protože je to suchy jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To je třeba pár kapek na úrodná pole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ted jsem dorazil z Pardubic...šílený slejvák že jsem pomalu neviděl ani na krok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 konečne obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.