wrccko Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak Slováci už nám to vracej několik let a nic. ale vo futbale sme vám to ukázali ...proste nedali tam hráčov dobrých z extraligy a 1/2 tímu som ani nepoznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ale stejně si myslím, že hokej je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) ale vo futbale sme vám to ukázali ...proste nedali tam hráčov dobrých z extraligy a 1/2 tímu som ani nepoznal Jj. Ve fotbale nás klepli pěkně přes prsty. Ale ta naše banda alkoholiků s Barošem v čele, to ani není fotbal. Primadony přeplacený. Editováno: 7. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 A co říkáte na včerejší ligu mistrů? Celkem sranda ten konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Těším se na hokej jako malej Jarda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Asi dostanem naprdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 A co říkáte na včerejší ligu mistrů?Celkem sranda ten konec. Ty woe ten Nor nebo co to bylo za ptáka rozhodčího to pěkně posr.... To se jim nedivím že byli jak vosi. Penalty měli být min dvě. Asi to bude mít ještě dohru. Abramovič zo tak nenechá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Mílo: dnes bude pomsta za lonskej rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No uvidíme, jestli se chytí ten váš slavnej Jarda Jágrů, nebo Patrik Volák-Eliášů tak možná jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty woe ten Nor nebo co to bylo za ptáka rozhodčího to pěkně posr.... To se jim nedivím že byli jak vosi. Penalty měli být min dvě. Asi to bude mít ještě dohru. Abramovič zo tak nenechá. Už už to vypadalo, že toho rozhodčího sejmou. Ta jedna ruka byla jasná, to měl pískat. Ale může mi někdo říct, proč se nastavuje čas, když je to 1:0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jak náš Jarda, tvůj taky nééé ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už už to vypadalo, že toho rozhodčího sejmou. Ta jedna ruka byla jasná, to měl pískat.Ale může mi někdo říct, proč se nastavuje čas, když je to 1:0? Asi bylo nějaké zranění,střídání atd... tak se nastavuje, to je v každým zápase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 můj není jak jsem kdysi tuná vo vlákně psal moc ho nemusím, taky je viditělná ironie z mého příspevku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Mílo: jinak díky za dnešní sms.Potěšila mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Romčas to tady nepiš ostatní si bou myslet bůh ví co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak láska je láska...ne? hele u nás v HK je totální kolaps v dopravě.Neskutečnej chaos!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Prague taky, ještě že Míla jel naokolo, takže pohodička. Včera spotřeba 6.4, dnes to bylo slapší 7.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 V Hradci kolaps? No paráda. Zítra tam musím do nemocnice. Jedu ze severní Moravy. Mohelnice,Litomyšl a tak...snad to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Zitra už to bude prázdny.Neboj.Co tam budeš dělat v té nemocnici? Do FN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Hradec je průtoková vesnice v pátek a v neděli tudma protečou pražáci a oni tomu říkaj kolaps, zejtra tam nepotkáš živáčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Milo: vemsi boxersky rukavice...za tu vesnici Tě vyzívám do ringu!!! Tos posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Čoveče bolí mne nějak rameno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já jdu dnes před hokejem na záda a maličko rozhejbat ty moje párátka.Co Ty Mílo? Jedete už dnes nebo zitra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No jasně,dneska vlastně začíné prodloužený víkend. Jj,do fakultky,tatík tam polehává a okukuje sestřičky Teď je to takový zajímavý. Jedu tam na otočku feldou, on tam má starou firemní Oktávku. V pondělí jedu do Prahy vlakem a v úterý ho beru z tama tou Oktávkou domů. Pak mě zas bere on tou Oktávkou do Prahy, kde starou nechá a PAK jede z Prahy on úplně novou Oktávkou a já zas svojí "novou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak kdybys bloudil tak se ozvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.