Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

ale vo futbale sme vám to ukázali :) ...proste nedali tam hráčov dobrých z extraligy a 1/2 tímu som ani nepoznal :aggressive:

Jj. Ve fotbale nás klepli pěkně přes prsty. :palec2: Ale ta naše banda alkoholiků s Barošem v čele, to ani není fotbal. Primadony přeplacený. :ble

Editováno: , autor: Rosťa19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty woe ten Nor nebo co to bylo za ptáka rozhodčího to pěkně posr.... To se jim nedivím že byli jak vosi. Penalty měli být min dvě. Asi to bude mít ještě dohru. Abramovič zo tak nenechá. lol

Už už to vypadalo, že toho rozhodčího sejmou. Ta jedna ruka byla jasná, to měl pískat.

Ale může mi někdo říct, proč se nastavuje čas, když je to 1:0?

Odkaz ke komentáři

No jasně,dneska vlastně začíné prodloužený víkend. Jj,do fakultky,tatík tam polehává a okukuje sestřičky ;)

Teď je to takový zajímavý. Jedu tam na otočku feldou, on tam má starou firemní Oktávku. V pondělí jedu do Prahy vlakem a v úterý ho beru z tama tou Oktávkou domů. Pak mě zas bere on tou Oktávkou do Prahy, kde starou nechá a PAK jede z Prahy on úplně novou Oktávkou a já zas svojí "novou". :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...