Květen 7, 200916 r Mároš: nechci svoje děti nějak vychvalovat...viděli je Rosta,Miles,Luke a potvrdi Ti to taky že mě moje děti poslouchaji na slovo...stači mě hra očima.P.S a to si nedělám srandu a myslim to vážně.
Květen 7, 200916 r Marku: ano.Koukal jsem na to s Boriskem a ted se o tom bavíme. A ja myslel, ze s tou lacinou vodkou z Kauflandu..
Květen 8, 200916 r Hello Romane, já to vymyšlený mám, ale další tři lidi v bytě v současné době ještě ne, ale to se podá jako vždy. Zejtra jedu na moravu na otočku a v neděli se vracím, ale nevím v kolik hodin, pokud by to bylo nějak rozumně tak bych se zastavil. Uvidím, ještě bych se samo ozval.
Květen 8, 200916 r Dobře,dobře.V neděli bych měl být celej den v okoli H.K takže neni problém.Jinak to mužeme pořešit na škodahome.V poho.
Květen 8, 200916 r OK já myslel že máš tuto neděli mini sraz home, proto jsem se chtěl zastavit, to tě nebudo otravovat a uvidíme se v sobotu na škoda home...
Květen 8, 200916 r Mílo: teprve ted jsem si všimnul Tvého podpisu...ty lháři a nemachruj s tou Nokii jo? Já až budu velkej kluk tak si ji koupim taky
Květen 8, 200916 r Hele nevím jestli si ho někdy koupíš, byl jako fakt drahej, jako fakt moc, dva roky šetření
Květen 8, 200916 r A kdo bude pomáhat a chránit? Tak jo.Když se budeš učit tak to dopadne...v opačném připadě průser-jednoduchá matematika
Květen 8, 200916 r Já, na zkoušku si only odskočím na jinou Prahu a pak jdu zase "pokutovat a buzerovat"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.