Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Přesně tak! Měl jsem anténu se zesilovačem vevnitř a bylo to uplně na dvě věci a jak píšeš-byl děsně blbej signal.Musel jsem to dát pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Doli a tam mas signal dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja to tak nemam, mam externi GPS antenu z Audi A3. Je, to nejlepsi reseni, kam to muzes dat. Ale je fakt, ze budes mit slabsi signal...v lese nebo mezi vysokymi budovami. Vetsinou tak 1-3 satelity mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Aha,ok. Je to pravda, ze musi byt antena otocena do smeru jazdy? Tzn. ze kablom dopredu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Krásné skoro poledne.Dnes bych si dal misto oběda toto: http://www.novinky.cz/auto/169281-volkswag...-focusu-rs.html Nejdřive jedno a pak druhé...a pak se rozhodl pro jedno z nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 to šíro je moc moc pěkný ale nemusel bych se ani rozhodovat a šel bych rovnou do toho fofika a už by mě z něj nikdo nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja som jazdil na Scirrocu ale iba na 1,4 TSI 160 koni. Ale je to krasne auticko, ktore sedi na ceste ako priibite. Fordy nemusim vobec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Je to jiná liga...o tom žádna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ten Volkswagen Scirocco to je uplná krása , já bych ho bral na 1000% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tady jsou všichni mrtví. Halóóó :clap: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Copak Rostiku? Chceš pohádku na dobrou noc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) zdarec ,jak tu je ?? potřebuju radu na rs narazniku se na se dira pro odstřikovače řeže podle toho co je namalovano na narazniku ?? Editováno: 21. Květen 2009, autor: x.luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Je tam připrava pro ty otvory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tam je to vlastne na narazniku jenom naznačene že .tak podle toho to vyžežu že ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Přesně tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Copak Rostiku? Chceš pohádku na dobrou noc? Ještě ne ale pak si řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 No já abych pak měl náladu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak moc diky.zitra vezu narazniky do lakovny tak at to mám nachystáno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jojo...já jsem je dával dva roky zpátky ale ted už bych si auto na RS neupravoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jo jasný,ale ja je už mám doma tak rok a nebyl jsem schopnej to tam zavíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jasně.Chtěl bych skutečnou RS ale zatím to nehrozi...ani náhodou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak to bych chtěl taky . ja ale asi chviličku počkam a koupím si starou rs na blbnutí .a tohle autičko nechám si na ježdení jenom tak na lažo plažo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A tu je dnes úúplne mŕtvo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Jo je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.