Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) nečítal si, že sa s tým zmieril a potom to nebudem bolieť Milana ani Korejku Nebolí. Mám rezervu a pár let náskok. Mám ho rád kluka Slovenskýho. Jinak pěkný den všem. Editováno: 4. Červen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted... Jsi jí prodal už před měsícem, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobré ránko z postele se snídaní přeje marod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj marode, co máš? Chřipku? Resp. projevuje se to jako chřipka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 MArod beztak simuluje.. ? a nechce se mu do práce Brý den všem zase moc věcí k udělání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dádo: bohužel nesimuluju.Jsem celkově nějakej na hovno...bez nálady a motivace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 nepropadej panice, ale vím jak to vypadá - nálada na hovno, občas to na člověka sedne, tě přijedu rozveselit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jardo: po neděli že bychom jeli omrknout to hřiště.Co mysliš? V ponděli už bych měl být v práci...snad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jasný, není problém, od středy můžu kdykoliv, pondělí a úterý jsem v Praze a Čelákovicích celý den, pokecáme alespoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Fajn! Tak předběžně ve středu u mě a ne že budeš večeřet! Něco upečeme na ohni a dáme "čouda" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jardo ahoooooooj dík moc za materiály luxusní hřiště to vypadá musíme se domluvit a dojel bych jak bude přijatelné počasí možná i na více dní, pokud máte někde nějaký motel/pension nebo tak něco Došlo to OK, ČP funguje jak dojedu, vrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 AHOJ DADO! NEMÁŠ DNES MENINY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ano mám, skvelý postreh. Dakujem seš teprv třetí člověk co si všiml vyjma rodiny.. Ale co by som chcel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ešte raz blahoželám -_- keď budem v Brne tak to zapijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ooooooooooooooo, dík, to si snad ani nezasloužím -_- ale já moc nemůžu, včera když sem si minutu před ohnostrojem donesl 2pivka, tak se na mě žena podívala takovým pohledem, že mě asi jako zabije a mám odjem, že pronesla něco jako že jsem notorik, alkoholik nebo co.. Ale chvilku po té vše popřela a ničemu to nevadilo, takže asi můžem Ještě jednou díky, du zase sehnat papu a nebo najít nějakou činnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 wr: hel neměníš nějak často avatar? docela mě mateš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jeli omrknout to hřiště... Taky golf, taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 wr: hel neměníš nějak často avatar? docela mě mateš hej, ale toto už je konečná verzia alebo mi musíš odfotiť nejaké dievča pri aute kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 V Brně by se dalo něco domluvit ale Nikolku mám pro další focení vyhrazenou prostě jááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Taky jsem na to dnes myslel že bys mohl mít dneska svátek a je to tak! Vše nejlepší Dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ZDAR kamarádi. Vyměněná náplň Klimatizace včetně filtru a dezinfekce. To je vůně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Achój Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Mílo: dnes mi odepsal ten frajer s tou řadičkou.Za kolik žes ji měl včetně pošty? Za pětikolo komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ZDAR kamarádi. Vyměněná náplň Klimatizace včetně filtru a dezinfekce. To je vůně.... Taky sem poznal rozdíly jak v O tak F .. akorátně bych někdy mohl vyměnit ty filtry jenže u Okty jsem ho jaksi nenašel u Fáby je jasnej a snadnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.