dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak mám, ale víš jak.. nehrotím to, hrotit to nebudu, mám prázdniny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A je jej...Vrchni spamer fora se nám vrátil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak mám, ale víš jak.. nehrotím to, hrotit to nebudu, mám prázdniny.. verím že to vo štvrtok skončím...a ešte sú nejaké problémy v rodine tak už by som chcel byť doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A je jej...Vrchni spamer fora se nám vrátil! čau pozri sa na štatistiku....bol som si dať jedno plnotučné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: neblázni! Co doma? Doma tě nepustěji k počitači!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 dedo je v nemocnici a nevyzerá to ružovo :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak to je vždy nepříjemny! Na nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 to vieš, že hej, ale tak čo narobíme keď to tak raz musí byť ale nádej zomiera posledná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrou noc Mároš.Idem spat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Sladké sny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Krásné dobré ránko všem. Olaf: byl jsi v té Sosnové? Jak se Ti tam líbilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ahoj kluci... mám se dobře, mám se dobře... a jak se vede vám??? btw. já v Sosnové byl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 čaute pánové... aj ja sa mám dobre... keby bolo lepšie tak to už asi neprežijem... a sosnovú som mal v sobotu v noci ale na blate... to bolo niečo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 čaute já se mám, jak se mám no po Ulici si sjedu na pivečko asi.. nechal sem NB u kamoša a ten tedka nebere mobil, páč sem mu ho nebral já (při odpoledním šlofiku). Jinak počasíčko parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj Dnešní den se, co se týče počasí opravdu vydařil, aspoň tady na Moravě. Kéž by to vydrželo i zítra. Jak blízko jste kdy byli zásahu blesku? Já byl v sobotu od něj asi 20m, a bylo to opravdu pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no ty bláááho, 20m jo? Jako bouřky a blesky mám rád, ale 20metrů, to je hóódně blízko a tuto zkušenost si nechám rád ujít jaký to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jak má vůbec být v nejbližších dnech? Nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no ty bláááho, 20m jo? Jako bouřky a blesky mám rád, ale 20metrů, to je hóódně blízko a tuto zkušenost si nechám rád ujít jaký to bylo? No nejsem si jistý jak blízko to bylo, ale měl jsem opravdu pocit, že to bylo opravdu blízko, ale přece jen to trvá jen okamžik. Ale všichni co jsme tam byli jsme se lekli, pes vběhl do domu. Já osobně mám z bouřky respekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ahoj kluci... mám se dobře, mám se dobře... a jak se vede vám??? jak som písal tam, mohlo by byť lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Dobré ránko z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 kluci, jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) Dobrý deň ...v Prahe horúco a expedované Editováno: 9. Červen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 To je pacient... Kluci odpovězte mu at má Vorlajziček radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 kluci, jak se vede? tak jak je ? Roman: to už nekomentujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Mároš: ale on by byl smutnej kdybych ho neokomentoval. P.S jsem rád že si rozumíme Mároš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.